קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פודינג בטטה אהוב על כל הזמנים

פודינג בטטה אהוב על כל הזמנים
. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם, מרק הבמיה האהוב עליי בכל הזמנים, ו אהוב על כל הזמנים - Gulab Jamun.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 1 1/2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים בטטות וביצים בקערה בינונית. מקציפים את הסוכר החום, חלב, חמאה, מיץ לימון, זנגביל, ציפורן, קינמון, מלח.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לימוןמיץ לימון
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים לתוך צלחת מוכנה.
4
אופים בתנור שחומם מראש עד חום חם וזהוב על גבי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור