פודינג בטטה אהוב על כל הזמנים
. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם, מרק הבמיה האהוב עליי בכל הזמנים, ו אהוב על כל הזמנים - Gulab Jamun.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 1 1/2 ליטר.
מערבבים בטטות וביצים בקערה בינונית. מקציפים את הסוכר החום, חלב, חמאה, מיץ לימון, זנגביל, ציפורן, קינמון, מלח.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום חם וזהוב על גבי, כ -30 דקות.