פודינג בטטה מקורמל
פודינג בטטה מקורמל נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו שקדים, חלבונים, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. מתכונים דומים: טריזי בטטה מקורמלים, מוקצ'ה בטטה מקורמל, ו קרמל תפוחי אדמה מתוקים וצמה בצל אדום.
הוראות
לעטוף בטטות בנייר כסף; אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד מכרז.
לשלב בטטות ושקדים במעבד מזון; תהליך עד חלקה. כפית תערובת בטטה למחבת nonstick גדולה; לשמור על חום נמוך חם.
מניחים 3/4 כוס סוכר במחבת בינונית nonstick. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד הסוכר הוא זהוב. מיד לשפוך שלושה רבעים של סוכר קרמל לתערובת בטטה חמה, ערבוב כל הזמן. הניחו בצד את הסוכר המקורמל שנותר.
תערובת תפוחי אדמה מתוקים כפית לתוך תבשיל 1 1/2 ליטר מצופה ספריי בישול; להפריש. מקציפים חלבונים במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף.
להוסיף 1/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים מרנג באופן שווה על תערובת בטטה, איטום עד קצה המנה.
אופים פודינג ב 400 במשך 15 דקות או עד הזהב.
מניחים סוכר בקרמל הנותרים על חום נמוך עד חם נמס (קרמל יהיה קשוח); לטפטף מעל מרנג.