פודינג בטטה עם ציפוי פקאן וג'ינג'ים
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך קרם של טרטר, פקאן, מרמלדה כתומה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו בטטות עם ציפוי פקאן ו Gingersnap פרלין, עוגת בטטה עם קרום פקאן Gingersnap, ו מיני עוגות בטטה עם ציפוי פקאן ג'ינג'ים ומרשמלו קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק הראשון 4 מרכיבים mediumbowl.
להוסיף חמאה; באמצעות קצות האצבעות, לשפשף inuntil היטב מעורבב. כיסוי; צמרמורת. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
מחממים תנור ל 204°. Roastתפוחי אדמה על תבנית אפייה עד מכרז, 45to 60 דקות. מגניב.
חתוך לחצי לאורכו.לגרוף בשר לקערה; מחית.
להעביר 4 כוסות תפוחי אדמה לקערה גדולה. לעשות קדימה: Canbe עשה 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. להביא טמפרטורת toroom לפני המשך.
מחממים תנור ל 177°. חמאה 13x9x2 אינץ ' תבנית אפייה.
מוסיפים חצי וחצי ו next5 מרכיבים לתפוחי אדמה. באמצעות מיקסר, מהירות נמוכה ביטון עד מעורבב. מתבלים עם מלח ופלפל.
הוסף חלמונים 1 בכל פעם, blendingלאחר כל תוספת. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות לבנים בקערה גדולה נוספת untilfoamy.
מוסיפים מלח וקרם טרטר. פסגות Beatuntil טופס. מקפלים לבנים לתפוחי אדמה, כף לצלחת.
אופים פודינג עד נפוח וחום, כ 45 דקות.