קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג בטטה עם ציפוי פקאן וג'ינג'ים

פודינג בטטה עם ציפוי פקאן וג'ינג'ים
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך קרם של טרטר, פקאן, מרמלדה כתומה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו בטטות עם ציפוי פקאן ו Gingersnap פרלין, עוגת בטטה עם קרום פקאן Gingersnap, ו מיני עוגות בטטה עם ציפוי פקאן ג'ינג'ים ומרשמלו קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק הראשון 4 מרכיבים mediumbowl.
2
להוסיף חמאה; באמצעות קצות האצבעות, לשפשף inuntil היטב מעורבב. כיסוי; צמרמורת. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1
מחממים תנור ל 204°. Roastתפוחי אדמה על תבנית אפייה עד מכרז, 45to 60 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חתוך לחצי לאורכו.לגרוף בשר לקערה; מחית.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
להעביר 4 כוסות תפוחי אדמה לקערה גדולה. לעשות קדימה: Canbe עשה 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. להביא טמפרטורת toroom לפני המשך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים תנור ל 177°. חמאה 13x9x2 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוסיפים חצי וחצי ו next5 מרכיבים לתפוחי אדמה. באמצעות מיקסר, מהירות נמוכה ביטון עד מעורבב. מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
הוסף חלמונים 1 בכל פעם, blendingלאחר כל תוספת. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות לבנים בקערה גדולה נוספת untilfoamy.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים מלח וקרם טרטר. פסגות Beatuntil טופס. מקפלים לבנים לתפוחי אדמה, כף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
מפזרים ציפוי.
9
אופים פודינג עד נפוח וחום, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מגישים באופן מיידי.