מוקה-מרסלה סמיפרדו יצוק
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 243 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מרסלה, קוניאק, אספרסו granita, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. מתכונים דומים: מוקה סמיפרדו עם קצף חלב חם, עוגת מוקה עם חצי-פרדו מאלט, ו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה).
הוראות
קו 2 ליטר מחבת עם ניילון נצמד. בקערת נירוסטה בינונית, לטאטא את חלמונים ביצה עם 1/3 כוס הסוכר. הגדר את הקערה על סיר בינוני מלא 1 אינץ ' של מים רותחים בקושי, ושימוש גדול לטאטא, לנצח כל הזמן עד התערובת היא חיוורת ורך והכפיל נפח, כ 5 דקות; אל תתנו את הביצים לקבל חם מדי או שהם לטרוף.
מוסיף את Marsala וקוניאק להקציף כל הזמן עד מעובה, חם מאוד למגע לשלש את נפח המקורי, על 5 דקות יותר.
הסר את הקערה מן הסיר ולתת zabaglione מגניב לטמפרטורת החדר.
בקערת נירוסטה גדולה, לנצח את השמנת הכבדה עד פסגות רכות טופס. מקפלים בzabaglione. בקערת נירוסטה גדולה אחרת, לנצח את החלבונים ביצה עד קצף.
מוסיף את הקרם של טרטר; לנצח עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את 1/2 הנותרים כוס סוכר בהדרגה מאוד; לנצח עד החלבונים ביצה מאוד נוקשה ומבריק.
באמצעות מרית גומי גדולה, לקפל שליש של הלבנים מוכים לתוך קרם zabaglione. מקפלים בעדינות את הלבנים מוכים הנותרים 2 תוספות, עד רק כמה פסים של לבן להישאר. כף שליש תערובת semifreddo לתוך כל אחד 2 קערות. מקפלים את האספרסו מומס לתערובת semifreddo בקערה אחת והשוקולד המגורד לתוך זה באחר. מכסים ומקררים שני תערובות semifreddo.
כפית את תערובת חצי המישור הנותרת לתוך מחבת כיכר מוכן להחליק את פני השטח. להקפיא עד המשרד, כ -30 דקות.
מורחים את תערובת השוקולד semifreddo על פני semifreddo רגיל להחליק את פני השטח. להקפיא עד המשרד, כ -30 דקות. חזור עם תערובת האספרסו semifreddo להקפיא במשך 1 שעה, ולאחר מכן לכסות עם פלסטיק להקפיא לפחות 6 שעות או במשך 24 שעות.
כדי unmold, להפעיל את הצדדים של מחבת כיכר תחת מים חמים במשך כמה שניות. הפוך על מגש. חותכים בעובי את חצי-הפרד עם סכין משוננת חמה, שוטפים את הסכין במים חמים ומייבשים אותו בין החתכים. הגדר את הפרוסות על צלחות צוננות ומגישים עם האספרסו Granita עם קצפת.