קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
מגזין

מוקה-מרסלה סמיפרדו יצוק

מוקה-מרסלה סמיפרדו יצוק
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 243 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מרסלה, קוניאק, אספרסו granita, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. מתכונים דומים: מוקה סמיפרדו עם קצף חלב חם, עוגת מוקה עם חצי-פרדו מאלט, ו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה).

הוראות

1
קו 2 ליטר מחבת עם ניילון נצמד. בקערת נירוסטה בינונית, לטאטא את חלמונים ביצה עם 1/3 כוס הסוכר. הגדר את הקערה על סיר בינוני מלא 1 אינץ ' של מים רותחים בקושי, ושימוש גדול לטאטא, לנצח כל הזמן עד התערובת היא חיוורת ורך והכפיל נפח, כ 5 דקות; אל תתנו את הביצים לקבל חם מדי או שהם לטרוף.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיף את Marsala וקוניאק להקציף כל הזמן עד מעובה, חם מאוד למגע לשלש את נפח המקורי, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
הסר את הקערה מן הסיר ולתת zabaglione מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בקערת נירוסטה גדולה, לנצח את השמנת הכבדה עד פסגות רכות טופס. מקפלים בzabaglione. בקערת נירוסטה גדולה אחרת, לנצח את החלבונים ביצה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיף את הקרם של טרטר; לנצח עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
6
מוסיפים את 1/2 הנותרים כוס סוכר בהדרגה מאוד; לנצח עד החלבונים ביצה מאוד נוקשה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
באמצעות מרית גומי גדולה, לקפל שליש של הלבנים מוכים לתוך קרם zabaglione. מקפלים בעדינות את הלבנים מוכים הנותרים 2 תוספות, עד רק כמה פסים של לבן להישאר. כף שליש תערובת semifreddo לתוך כל אחד 2 קערות. מקפלים את האספרסו מומס לתערובת semifreddo בקערה אחת והשוקולד המגורד לתוך זה באחר. מכסים ומקררים שני תערובות semifreddo.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
כפית את תערובת חצי המישור הנותרת לתוך מחבת כיכר מוכן להחליק את פני השטח. להקפיא עד המשרד, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
9
מורחים את תערובת השוקולד semifreddo על פני semifreddo רגיל להחליק את פני השטח. להקפיא עד המשרד, כ -30 דקות. חזור עם תערובת האספרסו semifreddo להקפיא במשך 1 שעה, ולאחר מכן לכסות עם פלסטיק להקפיא לפחות 6 שעות או במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
כדי unmold, להפעיל את הצדדים של מחבת כיכר תחת מים חמים במשך כמה שניות. הפוך על מגש. חותכים בעובי את חצי-הפרד עם סכין משוננת חמה, שוטפים את הסכין במים חמים ומייבשים אותו בין החתכים. הגדר את הפרוסות על צלחות צוננות ומגישים עם האספרסו Granita עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך