קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג ביסקוויט שוקולד

פודינג ביסקוויט שוקולד
פודינג ביסקוויט שוקולד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 349 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביסקוויטים בני יום, שמן צמחי, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 34%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פודינג ביסקוויט, פודינג לחם ביסקוויט טופי, ו פודינג ביסקוויט תפוחים, אגסים וחמוציות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה קטנה מערבבים את הסוכר, אבקת הקקאו, הקינמון והמלח. בקערה בינונית מקציפים יחד את הביצים, החלב, הווניל והשמן הצמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
נייר אורזנייר אורז
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את תערובת הסוכר לחומרים רטובים ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
מכסים את תחתית תבנית האפייה המוכנה בשכבה אחידה של הביסקוויטים המתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
יוצקים את התערובת הנוזלית באופן שווה על הביסקוויטים. לחץ כלפי מטה על הביסקוויטים עם גב כף גדולה כדי להרטיב אותם.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
6
מניחים את תבנית האפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' לתבנית אפייה גדולה יותר עם צד גבוה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מניחים צלחת על מתלה התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
יוצקים מים רותחים באמצע דפנות הכלי בגודל 8 על 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
9
אופים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות, או עד להתייצבות הפודינג.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד