שרימפס פריך עם ארוגולה ומיונז לימון
שרימפס פריך עם ארוגולן ומיונז לימון הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, מיונז לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו בשר לייט: המבורגרים Portobello עם פרושוטו פריך ו ארוגולה מאיו, שרימפס לימון וריזוטו ארוגולה, ו שרימפס לימון וריזוטו ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים פירורי לחם, קמח, לבנים לתוך 3 קערות רדודות. מערבבים 1 כף. מלח וקיין לתוך פירורי לחם ו 1 כפית. מלח לקמח.
יוצקים 1/4 כוס שמן זית למחבת אפייה גדולה ומשולבת כדי לכסות את התחתית. לדלות שרימפס בקמח, לנער את עודף; לטבול בחלבון ביצה, לתת עודפי לטפטף; ואז לגלגל בפירורי לחם. לחץ על כל שרימפס בשמן, ולאחר מכן פנה אל המעיל בצד השני, הוספת שמן יותר למחבת במידת הצורך כדי מעיל את כל השרימפס. הגדר מעט בנפרד במחבת.
אופים שרימפס עד השחמה על הקרקעית, על 8 דקות; ואז להתהפך ואופים עד חום זהוב בכל רחבי אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה, 5 עד 8 דקות יותר.
מערבבים ארוגולה עם מיץ לימון, נשאר 1 1/2 כף. שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים שרימפס עם ארוגולה ומיונז לימון.
הפוך קדימה: לחם שרימפס מוקדם יותר ביום וצינה, חשופה (הציפוי מתייבש והשרימפס לקבל crisper).
בחירת יין: לבן עם המנה הראשונה. ספוטסווד סוביניון בלאן 2007 (מחוזות נאפה וסונומה; 32 דולר). פרי הדר ואבן בהיר ומורכב, עם ליבה עשירה מקצת סמילון מעורבב (התערובת הלבנה המסורתית בבורדו).