פודינג בננה מואר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מואר פודינג בננה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 257 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם סוכר, קורנפלור, ופלים וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פודינג אורז עם אמרטו דובדבנים {מואר}, לחם בננה מואר, ו לפודינג לחם עם תותים, קיווי ורוטב קוקוס רום {מואר} (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את הסוכר, קורנפלור ומלח בסיר גדול; לטאטא בחלב עד חלקה.
חום מעל חום בינוני-גבוה, לטאטא, עד בועות מתחילות להיווצר.
לטאטא את הביצה בקערה בינונית. לאט לאט לשפוך 1/4 כוס של תערובת חלב חם לתוך הביצה תוך לטאטא במרץ; לטאטא עד חלקה.
יוצקים את התערובת בחזרה לסיר ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, לטאטא במרץ, עד עבה ומתחיל בועה, 1 עד 2 דקות.
מעבירים את התערובת לקערה, מקציפים בשמנת החמוצה ווניל ונותנים להתקרר עד סמיך, מטאטא לעתים קרובות.
חותכים את הבננות לפרוסות דקות.
שכבה כמה פרוסות בננה, כמה חתיכות וופל ו 2 כפות של פודינג מוכן בכל אחד 4 כוסות; לחזור על השכבות פעם אחת ולאחר מכן העליון עם שכבה סופית של פודינג.
מגישים מיד או לכסות ולקרר עד 4 שעות.