פודינג בננה עם מרנג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג בננה עם מקצפת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 697 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. . אם יש לך בננות, סוכר, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פודינג בננה עם מרנג, פודינג בננה דרומי עם קצפת מרנג., ו כוסות פודינג מקצפת.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
בשורה התחתונה של תבשיל קדרה 1 1/2 ליטר עם עוגיות וופל וניל. למעלה עם שכבה של פרוסות בננה. חזור על שכבות עד שתגיע לחלק העליון של המנה או נגמרים של בננות. תניח בצד.
בסיר גדול, מערבבים יחד את הסוכר החום והקמח כך שאין גושים.
מערבבים את החלמונים ביצה. בהדרגה מערבבים בחלב תוך התחממות על חום נמוך, תוך ערבוב כל הזמן עד התערובת הופכת עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף מתכת.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר במשך כ 1 דקה. לאחר מכן, יוצקים את הפודינג החם באופן שווה על שכבות הבננה והעוגייה בצלחת התבשיל.
בקערה נקייה נפרדת, מקציפים את החלבונים עם מערבל חשמלי עד שהם יכולים להחזיק שיא רך. בהדרגה מפזרים את הסוכר תוך המשך שוט עד שהם יכולים להחזיק שיא מוצק. השתמש במרית כדי להפיץ את המרנג על החלק העליון של התבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש עד מרנג יש השחמה, 5 עד 10 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.