קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג בננה עם מרנג

פודינג בננה עם מרנג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג בננה עם מקצפת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 697 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. . אם יש לך בננות, סוכר, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פודינג בננה עם מרנג, פודינג בננה דרומי עם קצפת מרנג., ו כוסות פודינג מקצפת.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בשורה התחתונה של תבשיל קדרה 1 1/2 ליטר עם עוגיות וופל וניל. למעלה עם שכבה של פרוסות בננה. חזור על שכבות עד שתגיע לחלק העליון של המנה או נגמרים של בננות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופל ונילעוגיות וופל וניל
בננהבננה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
3
בסיר גדול, מערבבים יחד את הסוכר החום והקמח כך שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מערבבים את החלמונים ביצה. בהדרגה מערבבים בחלב תוך התחממות על חום נמוך, תוך ערבוב כל הזמן עד התערובת הופכת עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף מתכת.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
ביצהביצה
5
הסר מהחום ולאפשר להתקרר במשך כ 1 דקה. לאחר מכן, יוצקים את הפודינג החם באופן שווה על שכבות הבננה והעוגייה בצלחת התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
6
בקערה נקייה נפרדת, מקציפים את החלבונים עם מערבל חשמלי עד שהם יכולים להחזיק שיא רך. בהדרגה מפזרים את הסוכר תוך המשך שוט עד שהם יכולים להחזיק שיא מוצק. השתמש במרית כדי להפיץ את המרנג על החלק העליון של התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מורחיםמורחים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מריתמרית
קערהקערה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד מרנג יש השחמה, 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.