פודינג דלעת אני
פודינג דלעת אני דורש בסביבה 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו סוכר חום, תערובת עוגה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג דלעת, פודינג דלעת, ו פודינג דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערת ערבוב, לשלב את הדלעת, ביצים, סוכר חום, מלח, זנגביל, אגוז מוסקט, קינמון וחלב התאדה.
מערבבים עד חלקה ויוצקים לתוך 9x13 צלחת אפייה אינץ'.
למעלה תערובת דלעת עם תערובת עוגה צהובה (יבש), להמיס 1/3 כוס מרגרינה טפטוף על תערובת עוגה עד מכוסה.
אופים במשך 30 עד 35 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב. אפשר לקרר חשוף לשרת.