קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות15
ציון בריאות3
מגזין

פודינג דלעת אני

פודינג דלעת אני
פודינג דלעת אני דורש בסביבה 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו סוכר חום, תערובת עוגה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג דלעת, פודינג דלעת, ו פודינג דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערת ערבוב, לשלב את הדלעת, ביצים, סוכר חום, מלח, זנגביל, אגוז מוסקט, קינמון וחלב התאדה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מערבבים עד חלקה ויוצקים לתוך 9x13 צלחת אפייה אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
למעלה תערובת דלעת עם תערובת עוגה צהובה (יבש), להמיס 1/3 כוס מרגרינה טפטוף על תערובת עוגה עד מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובהתערובת עוגה צהובה
מרגרינהמרגרינה
תערובת עוגהתערובת עוגה
דלעתדלעת
5
אופים במשך 30 עד 35 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב. אפשר לקרר חשוף לשרת.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור