פודינג הבננה של דודה בטי
פודינג הבננה של דודה בטי דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם חלב מרוכז, שמנת, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כל כך מצוין. נסו פודינג הבננה של דודה בטי, מאפינס האוכמניות של דודה בטי, ו לחם בננה מבטי קרוקר. (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב תערובת פודינג וחלב ומערבבים עד התמהיל הוא מומס. להכניס למקרר 15 דקות, עד סט חלקי.
מערבבים חלב מרוכז לתוך תערובת פודינג עד חלקה. מקפלים שמנת חמוצה ציפוי מוקצף. מקפלים בבננות.
הפוך שכבה אחת של וופלים וניל בתחתית צלחת 9x13 אינץ'.
מורחים פודינג באופן שווה על וופלים. קראש ופלים שנותרו ומפזרים על גבי. מקררים עד ההגשה.