קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

פודינג הלחם הטוב ביותר עם רוטב וניל

פודינג הלחם הטוב ביותר עם רוטב וניל
. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה די טוב. נסו פודינג לחם עם רוטב וניל, פודינג לחם עם רוטב וניל, ו בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים תבנית אפייה של 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערת ערבוב, להקציף 3 ביצים, סוכר לבן, 2 כפות סוכר חום בהיר, 1/2 כפית קינמון, 1/4 כוס חמאה, ו 3 כוסות חלב מלא יחד, ומערבבים בעדינות את קוביות הלחם וצימוקים. כפית קלות את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה ולהגדיר באמצע, 50 עד 55 דקות; לכסות את הצלחת עם רדיד לאחר 30 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
4
תן לפודינג לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
5
עבור רוטב וניל, להקציף 1/2 כוס סוכר חום בהיר, הקמח, קמצוץ קינמון, 1 ביצה, 2 כפות חמאה מומסת, 1 1/4 כוסות חלב מלא, ומלח יחד בסיר כבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
חום מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה הרוטב מעילה את החלק האחורי של כף, 10 עד 12 דקות. מערבבים בתמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
יוצקים רוטב על פודינג לחם חם, או מגישים בצד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה