קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

פודינג הלחם הטוב ביותר עם רוטב וניל

פודינג הלחם הטוב ביותר עם רוטב וניל
. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה די טוב. נסו פודינג לחם עם רוטב וניל, פודינג לחם עם רוטב וניל, ו בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים תבנית אפייה של 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
בקערת ערבוב, להקציף 3 ביצים, סוכר לבן, 2 כפות סוכר חום בהיר, 1/2 כפית קינמון, 1/4 כוס חמאה, ו 3 כוסות חלב מלא יחד, ומערבבים בעדינות את קוביות הלחם וצימוקים. כפית קלות את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
פאי דלעותפאי דלעות
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
נייר אורזנייר אורז
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה ולהגדיר באמצע, 50 עד 55 דקות; לכסות את הצלחת עם רדיד לאחר 30 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
תן לפודינג לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
5
עבור רוטב וניל, להקציף 1/2 כוס סוכר חום בהיר, הקמח, קמצוץ קינמון, 1 ביצה, 2 כפות חמאה מומסת, 1 1/4 כוסות חלב מלא, ומלח יחד בסיר כבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
נייר אורזנייר אורז
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
חום מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה הרוטב מעילה את החלק האחורי של כף, 10 עד 12 דקות. מערבבים בתמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
יוצקים רוטב על פודינג לחם חם, או מגישים בצד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)