קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

פודינג הלחם הטוב ביותר עם רוטב וניל

פודינג הלחם הטוב ביותר עם רוטב וניל
. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה די טוב. נסו פודינג לחם עם רוטב וניל, פודינג לחם עם רוטב וניל, ו בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים תבנית אפייה של 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערת ערבוב, להקציף 3 ביצים, סוכר לבן, 2 כפות סוכר חום בהיר, 1/2 כפית קינמון, 1/4 כוס חמאה, ו 3 כוסות חלב מלא יחד, ומערבבים בעדינות את קוביות הלחם וצימוקים. כפית קלות את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה ולהגדיר באמצע, 50 עד 55 דקות; לכסות את הצלחת עם רדיד לאחר 30 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
תן לפודינג לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
5
עבור רוטב וניל, להקציף 1/2 כוס סוכר חום בהיר, הקמח, קמצוץ קינמון, 1 ביצה, 2 כפות חמאה מומסת, 1 1/4 כוסות חלב מלא, ומלח יחד בסיר כבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
(או או רגיל)(או או רגיל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
חום מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה הרוטב מעילה את החלק האחורי של כף, 10 עד 12 דקות. מערבבים בתמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים רוטב על פודינג לחם חם, או מגישים בצד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך