פודינג הלחם הטוב ביותר עם רוטב וניל
. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה די טוב. נסו פודינג לחם עם רוטב וניל, פודינג לחם עם רוטב וניל, ו בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים תבנית אפייה של 2 ליטר.
בקערת ערבוב, להקציף 3 ביצים, סוכר לבן, 2 כפות סוכר חום בהיר, 1/2 כפית קינמון, 1/4 כוס חמאה, ו 3 כוסות חלב מלא יחד, ומערבבים בעדינות את קוביות הלחם וצימוקים. כפית קלות את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה ולהגדיר באמצע, 50 עד 55 דקות; לכסות את הצלחת עם רדיד לאחר 30 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת.
תן לפודינג לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
עבור רוטב וניל, להקציף 1/2 כוס סוכר חום בהיר, הקמח, קמצוץ קינמון, 1 ביצה, 2 כפות חמאה מומסת, 1 1/4 כוסות חלב מלא, ומלח יחד בסיר כבד עד חלקה.
חום מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה הרוטב מעילה את החלק האחורי של כף, 10 עד 12 דקות. מערבבים בתמצית הוניל.
יוצקים רוטב על פודינג לחם חם, או מגישים בצד בקערה.