קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

פודינג הלחם הטוב ביותר עם רוטב וניל

פודינג הלחם הטוב ביותר עם רוטב וניל
. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה די טוב. נסו פודינג לחם עם רוטב וניל, פודינג לחם עם רוטב וניל, ו בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים תבנית אפייה של 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערת ערבוב, להקציף 3 ביצים, סוכר לבן, 2 כפות סוכר חום בהיר, 1/2 כפית קינמון, 1/4 כוס חמאה, ו 3 כוסות חלב מלא יחד, ומערבבים בעדינות את קוביות הלחם וצימוקים. כפית קלות את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה ולהגדיר באמצע, 50 עד 55 דקות; לכסות את הצלחת עם רדיד לאחר 30 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
תן לפודינג לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
5
עבור רוטב וניל, להקציף 1/2 כוס סוכר חום בהיר, הקמח, קמצוץ קינמון, 1 ביצה, 2 כפות חמאה מומסת, 1 1/4 כוסות חלב מלא, ומלח יחד בסיר כבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
חום מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה הרוטב מעילה את החלק האחורי של כף, 10 עד 12 דקות. מערבבים בתמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
יוצקים רוטב על פודינג לחם חם, או מגישים בצד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון