תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם הרוצח של סטיב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 744 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לך לחנות ותביא דבשה, צימוקים, רום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-20 דקות. נסו הפנטונה של סטיב למכונת לחם, לחם ארטישוק הרוצח של מייגן, ו לחם שום קפרזה רוצח עם זיגוג בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים צימוקים בקערה קטנה עם רום ולספוג במשך כמה שעות.
להוסיף צימוקים לצלחת. בקערה גדולה, לשלב את החלב, ביצים, חמאה, קינמון, וניל, שמנת כבדה, סוכר, סוכר חום, דבשה, גרידת לימון, ומלח, ומערבבים היטב כדי להבטיח את הסוכר כבר מומס.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כסף ללא נעליים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
4 כוסות קמח חיטה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום