קושימומחה
מוכן ב34 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
אירועיםחג המולד
מגזין

פודינג חג המולד

פודינג חג המולד
פודינג חג המולד הכנת המתכון לוקחת כ 45 דקות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 662 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך גרידת תפוז, פירורי לחם, מוצק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מתכונים דומים: פודינג חג המולד, פודינג חג המולד, ו פודינג חג המולד.

הוראות

1
יום לפני שאתה רוצה קיטור הפודינג: בקערה גדולה, לערבב ביסודיות את suet, סוכר חום, קמח מנופה, פירורי לחם, allspice, ציפורן, אגוז מוסקט, וקינמון. בהדרגה לערבב את דומדמניות, סולטנות, צימוקים, קליפה מסוכרת, שקדים, ואחריו את צדות תפוח והדר. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הרום, יין שעורה, ואת סטאוט, ולאחר מכן להכות את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כָּתֵףכָּתֵף
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
דומדמניותדומדמניות
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שעורהשעורה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סטאוטסטאוט
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
SuetSuet
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים את התערובת על תערובת פירות יבשים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
3
מערבבים היטב. זה צריך להיות רופף במקצת; אם זה צריך קצת יותר נוזלי, להוסיף קצת סטאוט. מכסים את הקערה ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
למחרת: חמאה עובש פודינג 1-ליטר לארוז את תערובת פודינג לתוכו. מכסים עם פיסת קלף כפולה וגליון נייר וקושרים היטב עם חוט לרוחב החלק העליון כדי ליצור ידית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מניחים את עובש הפודינג בתוך ספינת קיטור מכוסה להגדיר על סיר של מים רותחים, ואדים במשך 8 שעות. בדוק את מפלס המים, הוספת מים רותחים לפי הצורך. כאשר הפודינג נגמר, לתת לו להתקרר ולאחר מכן להסיר את הניירות לסכל. החלף עם נייר טרי ולעשות מחרוזת חדשה לתמרון קל יותר. הגדר במקום קריר הרחק מהאור (מתחת למיטה עובד היטב).
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
כדי לחמם, להגדיר סיר עם מים רותחים על חום בינוני ולשים ספינת קיטור על גבי. להפחית את החום לרתיחה עדינה, להגדיר את הפודינג באוניית הקיטור, לכסות, ולתת קיטור במשך 2 1/4 שעות. טפח את המים קצת במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
כדי לשרת, להסיר את הפודינג מן הספינה ולהסיר את העטיפה. החלק סכין צבעים סביב הפודינג, ולאחר מכן להפוך אותו על צלחת חמה.
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
8
מקשטים עם ענף של הולי. כדי להביאם את הפודינג, לחמם מצקת של ברנדי על חום ישיר, וכאשר הוא חם, בזהירות להדליק את הברנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
9
מניחים את המצקת הבוערת על הפודינג, אבל לא לשפוך עד ליד השולחן. כאשר אתה עושה לאט לשפוך אותו על הפודינג, הצדדים וכל, לצפות בו להבה!
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
10
מגישים עם רוטב רום אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
דבש הדריםדבש הדרים
11
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.

מרכיבים

1smallsתפוח, קלופים, cored, וקצוץ דקתפוח, קלופים, cored, וקצוץ דק14דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שקדים blanched, קצוץשקדים blanched, קצוץ4שרימפס וורידיםברנדי, עבור flambeingברנדי, עבור flambeing57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פירורי לחם לבניםפירורי לחם לבנים14דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קליפה מסוכרת מעורבתקליפה מסוכרת מעורבת142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דומדמניותדומדמניות113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)0חתיכות טופי הית' ברallspice הקרקעallspice הקרקע1צביטהקמצוץ קינמון טחוןקמצוץ קינמון טחון0חתיכות טופי הית' ברציפורן קרקעציפורן קרקע0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1smallsגרידת לימון מגוררתגרידת לימון מגוררת1smallsגרידה מגוררת של כתוםגרידה מגוררת של כתום57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')12 כפיות אבקת שוםדבש הדריםדבש הדרים4שרימפס וורידיםרוטב הרום האהוב עליך, אופציונלירוטב הרום האהוב עליך, אופציונלי28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח עצמי עולה, מנופהקמח עצמי עולה, מנופה35דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מוצק, יותר במידת הצורךמוצק, יותר במידת הצורך57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.suet, מגוררsuet, מגורר57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.sultanas. kgmsultanas. kgm35דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.יין שעורהיין שעורה