פודינג חג המולד הכנת המתכון לוקחת כ 45 דקות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 662 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך גרידת תפוז, פירורי לחם, מוצק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מתכונים דומים: פודינג חג המולד, פודינג חג המולד, ו פודינג חג המולד.
הוראות
1
יום לפני שאתה רוצה קיטור הפודינג: בקערה גדולה, לערבב ביסודיות את suet, סוכר חום, קמח מנופה, פירורי לחם, allspice, ציפורן, אגוז מוסקט, וקינמון. בהדרגה לערבב את דומדמניות, סולטנות, צימוקים, קליפה מסוכרת, שקדים, ואחריו את צדות תפוח והדר. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הרום, יין שעורה, ואת סטאוט, ולאחר מכן להכות את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כָּתֵף
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
דומדמניות
צימוקים זהובים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שעורה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
למחרת: חמאה עובש פודינג 1-ליטר לארוז את תערובת פודינג לתוכו. מכסים עם פיסת קלף כפולה וגליון נייר וקושרים היטב עם חוט לרוחב החלק העליון כדי ליצור ידית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
מניחים את עובש הפודינג בתוך ספינת קיטור מכוסה להגדיר על סיר של מים רותחים, ואדים במשך 8 שעות. בדוק את מפלס המים, הוספת מים רותחים לפי הצורך. כאשר הפודינג נגמר, לתת לו להתקרר ולאחר מכן להסיר את הניירות לסכל. החלף עם נייר טרי ולעשות מחרוזת חדשה לתמרון קל יותר. הגדר במקום קריר הרחק מהאור (מתחת למיטה עובד היטב).
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ
6
כדי לחמם, להגדיר סיר עם מים רותחים על חום בינוני ולשים ספינת קיטור על גבי. להפחית את החום לרתיחה עדינה, להגדיר את הפודינג באוניית הקיטור, לכסות, ולתת קיטור במשך 2 1/4 שעות. טפח את המים קצת במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
כדי לשרת, להסיר את הפודינג מן הספינה ולהסיר את העטיפה. החלק סכין צבעים סביב הפודינג, ולאחר מכן להפוך אותו על צלחת חמה.
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעים
8
מקשטים עם ענף של הולי. כדי להביאם את הפודינג, לחמם מצקת של ברנדי על חום ישיר, וכאשר הוא חם, בזהירות להדליק את הברנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
9
מניחים את המצקת הבוערת על הפודינג, אבל לא לשפוך עד ליד השולחן. כאשר אתה עושה לאט לשפוך אותו על הפודינג, הצדדים וכל, לצפות בו להבה!
ציוד שתשתמש בו
מצקת
10
מגישים עם רוטב רום אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
דבש הדרים
11
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.