קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

פודינג חג מולד קלאסי

פודינג חג מולד קלאסי
פודינג חג המולד קלאסי דורש בערך 8 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1064 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, קוניאק, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. נסו קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, גביע קלאסי עוגיות חג המולד, ו קלאסי חג המולד סוכר עוגיות Cutouts (מתכונים דומים).

הוראות

1
תכין הכל לפודינג. קוצצים את השקדים בגסות. לקלף, הליבה וקוצצים את תפוחי הבישול. להשחיז את הסכין שלך לקצוץ את קליפה מסוכרת. (אתה יכול לקצוץ את השקדים והתפוחים במעבד מזון, אבל הקליפה חייבת להיעשות ביד.) אח שלושה רבעים של אגוז מוסקט (נשמע הרבה אבל זה נכון).
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מערבבים את השקדים, תפוחים, קליפה מסוכרת, אגוז מוסקט, צימוקים, קמח, פירורי לחם, סוכר muscovado אור, ביצים 2 כף ברנדי או קוניאק בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovado אורסוכר Muscovado אור
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קוניאקקוניאק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחזיק את החמאה בעטיפה שלו, מגרר רבע ממנו לתוך הקערה, ואז מערבבים הכל יחד. חזור עד שכל החמאה מגוררת, ולאחר מכן מערבבים במשך 3-4 דקות התערובת מוכנה כאשר היא שוקעת מעט לאחר כל ערבוב. בקש גם מהמשפחה לבחוש, ולגרום לכולם להביע משאלה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בנדיבות חמאה שתי קערות 1.2 ליטר ולשים מעגל אפייה קלף בתחתית כל אחד. ארוז בתערובת הפודינג. מכסים בשכבה כפולה של קלף אפייה, מקפלים אותו כדי לאפשר הרחבה, ואז לקשור עם מחרוזת (לשמור על הנייר במקום עם רצועת גומי תוך קשירה). לקצץ את כל נייר עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
עכשיו לעמוד כל קערה על גיליון גדול של נייר כסף ולהביא את הקצוות מעל, ואז לשים גיליון אחר של נייר על החלק העליון ולהביא אותו מתחת כדי להפוך את חבילה כפולה (זה עושה את puddings אטום למים). לקשור עם חוט יותר, ולעשות ידית להרים קל פנימה והחוצה של המחבת. צפה בסרטון שלנו כדי לראות איך לקשור פודינג כראוי.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להרתיח או קיטור תנור את puddings במשך 8 שעות, ציפוי עם מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר מן המחבתות ולהשאיר להתקרר בן לילה. כאשר קר, להשליך את העטיפות מבולגנות מחדש לעטוף בקלף אפייה חדשה, רדיד וחוט. לאחסן במקום קריר ויבש עד חג המולד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
כדי להפוך את חמאת ברנדי, שמנת החמאה עם גרידת התפוז ואת הדובדבן סוכר. בהדרגה להכות את הברנדי או קוניאק וג ' ינג ' ר גזע קצוץ. לשים בקערה קטנה, מזלג העליון אטרקטיבי ולשים במקרר להגדיר. החמאה תשמור במשך שבוע במקרר, או שזה יכול להיות קפוא עד שישה שבועות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קוניאקקוניאק
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
ביום חג המולד, להרתיח או קיטור תנור עבור 1 hr. Unwrap ולצאת. ללהבה, חם ברנדי 3-4 כפות במחבת קטנה, לשפוך אותו על הפודינג ולהגדיר אור אליו.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

מרכיבים

50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שקדים blanchedשקדים blanched2largesבראמלי בישול תפוחיםבראמלי בישול תפוחים200חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תיבת קליפה מסוכרת (בחתיכות גדולות) או כל אתרוג אם אתה יכול למצוא אותותיבת קליפה מסוכרת (בחתיכות גדולות) או כל אתרוג אם אתה יכול למצוא אותו1מוסקט שלם (תשתמש בשלושה רבעים ממנו)מוסקט שלם (תשתמש בשלושה רבעים ממנו)1ק " ג1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')140חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח רגילקמח רגיל100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פירורי לחם לבנים רכים ורענניםפירורי לחם לבנים רכים ורעננים100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר muscovado אור, מתפורר אם זה נראה גבשושיסוכר muscovado אור, מתפורר אם זה נראה גבשושי3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסברנדי או קוניאק, בתוספת תוספת להדליק את הפודינגברנדי או קוניאק, בתוספת תוספת להדליק את הפודינג250חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת חמאה, נלקח ישר מהמקררחבילת חמאה, נלקח ישר מהמקרר175חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך1עבור כל אחד.גרידה מגורדת של חצי תפוזגרידה מגורדת של חצי תפוז52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסציפוי סוכרציפוי סוכר42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסברנדי או קוניאקברנדי או קוניאק2גזע ג'ינג'ר, קצוץ דקגזע ג'ינג'ר, קצוץ דק

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.