קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג חמוציות אפוי

פודינג חמוציות אפוי
פודינג חמוציות אפוי הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, קצפת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: תפוחים אפויים עם פודינג לחם חמוציות מולסה, פודינג חמוציות, ו פודינג חמוציות.

הוראות

1
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, קליפת תפוז, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, 1/4 כפית קרם טרטר ומלח. מערבבים אוכמניות קצוצות. בקערה אחרת, מערבבים את הסוכר החום, שמנת, חמאה, וניל וחלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
גרידה כתומהגרידה כתומה
זנים של פטריותזנים של פטריות
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים לתערובת הקמח; מערבבים רק עד שתרטבו. (הבלילה תהיה נוקשה.)
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מוסיפים את השמנת הנותרת של אבנית חלבוני ביצה; עם מקצף נקי, להכות על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. מקפלים לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
5
העברה ל9-in משומן. מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
6
אופים ב 350° במשך 45-50 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בינתיים, עבור ציפוי, לשלב סוכר ומיץ תפוזים בסיר קטן; להביא לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים 2-3 דקות יותר או עד סוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
להוסיף חמוציות; להפחית את החום ומבשלים במשך 6 עד 8 דקות או עד פירות יער מתחילים להתפוצץ.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
9
הסר מהחום; לכסות ולשמור על חם.
10
כאשר בדיקות פודינג נעשה, למקם מחבת springform על 15-in. אקס-10-אין. תבנית אפייה. תערובת אוכמניות כפית מעל. חזור לתנור; אופים 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת הצדדים של מחבת springform. מגניב לפחות 1 שעה לפני ההגשה. אם עשה קדימה, פודינג יכול להיות מחומם בתנור 350° במשך 10 דקות. אם תרצה, העליון עם רצועות קליפת תפוז לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים