פודינג יוגורט הל עם סירופ דבש כתום וקינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג יוגורט הל עם סירופ דבש כתום וקינמון. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 0 גר' של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא וניל, יוגורט חלב מלא, הל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סלט תפוזים תות עם סירופ הל, פיסטוק בקלאווה עם סירופ כתום-הל, ו קומפוט תות-כתום עם סירופ הל.
הוראות
מקציפים יחד יוגורט, סוכר ווניל בקערה קטנה עד שהסוכר מומס. שים מים בסיר קטן מאוד והטה פאן כך שהמים בצד אחד, ואז מפזרים ג ' לטין והל באופן שווה על פני מים.
בואו לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
תערובת חום על חום נמוך, ערבוב, עד ג ' לטין הוא מומס, על 30 שניות.
להקציף ג ' לטין חם ליוגורט עד שילוב טוב.
יוצקים יוגורט לתוך ramekin וצינה, מכוסה, עד שנקבע, על 1 1/2 שעות.
בעוד יוגורט הוא מצמרר, לקלף לחתוך ו תמרת לבן מכתום עם סכין חדה. עבודה על קערה קטנה, לחתוך מקטעים ללא ממברנות ממחצית התפוז, לתת מקטעים ליפול לתוך קערה, ולאחר מכן לסחוט 1 מיץ כף הנותרים מחצית התפוז, במידת הצורך, מן הממברנות.
להביא מיץ תפוזים, דבש, וקינמון לרתיחה בסיר קטן מאוד ניקה, ערבוב, ואז מבשלים עד מופחת על 1 כף, על 1 דקה.
מוסיפים מקטעים כתומים לסירופ, מערבבים בעדינות למעיל. מגניב לטמפרטורת החדר, כ -10 דקות.
הפעל סכין דק סביב קצה ramekin כדי לשחרר פודינג, ואז לטבול ramekin לתוך קערה של מים חמים 30 שניות ולהפוך פודינג על צלחת. סירופ כפית על פודינג ולסדר כתום סביב הצד.
פודינג יוגורט יכול להיות מקורר עד 1 יום.