פודינג לחם Panettone עם רוטב Amaretto
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פודינג לחם שיכור עם רוטב אמרטו, פודינג שוקולד לבן אוכמניות עם רוטב שמנת אמרטו, ו פודינג לחם Panettone (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
כדי להפוך את הרוטב: להביא את השמנת, חלב וסוכר לרתיחה בסיר קטן כבד על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. בקערה קטנה, מערבבים את האמרטו ואת עמילן התירס כדי להתמזג ולאחר מכן לטאטא לתוך תערובת הקרם. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד הרוטב מתעבה, תוך ערבוב כל הזמן, על 2 דקות. להפריש ולשמור חם. (רוטב amaretto יכול להתבצע 3 ימים קדימה. מכסים ומקררים. תתחמם מחדש לפני ההגשה.)
כדי להפוך את פודינג הלחם: חמאה קלה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה. מסדרים את קוביות הלחם בצלחת המוכנה. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, שמנת, חלב וסוכר כדי להתמזג.
יוצקים את הפודינג על קוביות הלחם, ולוחצים בעדינות על קוביות הלחם כדי לצלול.
תן לעמוד במשך 30 דקות, מדי פעם לחיצה על קוביות הלחם לתוך תערובת פודינג. (מתכון יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 2 שעות קדימה. מכסים ומקררים.)
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
אופים עד פחזניות פודינג והוא מוגדר במרכז, על 45 דקות. מגניב במקצת. כפית את פודינג הלחם לתוך קערות, טפטוף עם רוטב אמרטו חם, ומגישים.