קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

פודינג לחם Panettone עם רוטב Amaretto

פודינג לחם Panettone עם רוטב Amaretto
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פודינג לחם שיכור עם רוטב אמרטו, פודינג שוקולד לבן אוכמניות עם רוטב שמנת אמרטו, ו פודינג לחם Panettone (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את הרוטב: להביא את השמנת, חלב וסוכר לרתיחה בסיר קטן כבד על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. בקערה קטנה, מערבבים את האמרטו ואת עמילן התירס כדי להתמזג ולאחר מכן לטאטא לתוך תערובת הקרם. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד הרוטב מתעבה, תוך ערבוב כל הזמן, על 2 דקות. להפריש ולשמור חם. (רוטב amaretto יכול להתבצע 3 ימים קדימה. מכסים ומקררים. תתחמם מחדש לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
כדי להפוך את פודינג הלחם: חמאה קלה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה. מסדרים את קוביות הלחם בצלחת המוכנה. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, שמנת, חלב וסוכר כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
יוצקים את הפודינג על קוביות הלחם, ולוחצים בעדינות על קוביות הלחם כדי לצלול.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
תן לעמוד במשך 30 דקות, מדי פעם לחיצה על קוביות הלחם לתוך תערובת פודינג. (מתכון יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 2 שעות קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
7
אופים עד פחזניות פודינג והוא מוגדר במרכז, על 45 דקות. מגניב במקצת. כפית את פודינג הלחם לתוך קערות, טפטוף עם רוטב אמרטו חם, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)