קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

פודינג לחם Panettone עם רוטב Amaretto

פודינג לחם Panettone עם רוטב Amaretto
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פודינג לחם שיכור עם רוטב אמרטו, פודינג שוקולד לבן אוכמניות עם רוטב שמנת אמרטו, ו פודינג לחם Panettone (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את הרוטב: להביא את השמנת, חלב וסוכר לרתיחה בסיר קטן כבד על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. בקערה קטנה, מערבבים את האמרטו ואת עמילן התירס כדי להתמזג ולאחר מכן לטאטא לתוך תערובת הקרם. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד הרוטב מתעבה, תוך ערבוב כל הזמן, על 2 דקות. להפריש ולשמור חם. (רוטב amaretto יכול להתבצע 3 ימים קדימה. מכסים ומקררים. תתחמם מחדש לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
כדי להפוך את פודינג הלחם: חמאה קלה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה. מסדרים את קוביות הלחם בצלחת המוכנה. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, שמנת, חלב וסוכר כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים את הפודינג על קוביות הלחם, ולוחצים בעדינות על קוביות הלחם כדי לצלול.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
5
תן לעמוד במשך 30 דקות, מדי פעם לחיצה על קוביות הלחם לתוך תערובת פודינג. (מתכון יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 2 שעות קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
אופים עד פחזניות פודינג והוא מוגדר במרכז, על 45 דקות. מגניב במקצת. כפית את פודינג הלחם לתוך קערות, טפטוף עם רוטב אמרטו חם, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון