פודינג לחם ברבעון צרפתי
פודינג לחם רבעון צרפתי הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, פקאן, אגוז מוסקט טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו קוקטייל הרובע הצרפתי 75, קוקטיילים ברובע הצרפתי, ו ממרח גבינה ברבעון צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
חותכים לחם לפרוסות עבות 1 אינץ'. מסדרים פרוסות לחם ופקאנים על תבנית אפייה וטפטוף עם חמאה מומסת; טוסט בקלילות.
בקערה גדולה, להכות יחד ביצים, שמנת, חלב, קינמון, אגוז מוסקט, סוכר ווניל. שים לחם ופקאנים בתבשיל משומן קלות 7x11.
יוצקים תערובת ביצים על לחם. ודא כי פרוסות לחם רוויים בנוזל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, עד הזהב.