פודינג לחם בריוש ופירות יער עם פונדנט לימון
בריוש ופודינג לחם ברי עם פונדנט לימון יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 348 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו לחם בריוש, מים, תמצית ונילן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 15%, וזה לא כל כך יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ברי בריוש לחם פודינג, ברי בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל, ו פודינג לחם בריוש.
הוראות
חמאה וסוכר 6 (6 אונקיות) רמקינים.
בקערה בינונית מקציפים יחד את הביצים, החלב, השמנת, תמצית הווניל, גרידת הלימון והסוכר.
שלב היטב עם מטרפה-ואז תן לו להתייצב כך שלא יהיו בועות אוויר על פני השטח אחרת אלה יגרמו לגושים באנגלייז שלך.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
קורעים את הבריוש לחתיכות גדולות בעזרת הידיים, מוסיפים לתערובת הרפרפת וזורקים לאיחוד. מחלקים באותה מידה את הגרגרים בין הרמקינים ומעליהם את תערובת הלחם. לחץ בעדינות כלפי מטה כך שהם נארזים באופן שווה.
מפזרים עוד סוכר ואז מכניסים למקרר למשך 10 עד 15 דקות כדי להשרות.
אופים 25 דקות במרכז התנור. הפודינג מוכן כשהוא התנפח והקרם מתייצב. החלק העליון צריך להיות צבע זהוב יפה.
מוציאים ומניחים להתקרר מעט.
הכינו את הפונדנט. בקערת ערבוב שלבו אבקת סוכר מנופה, מים, גרידת לימון ומיץ.
לאחר שהפודינג התקרר מעט, הפוך לצלחת הגשה בודדת.
מזלפים את פונדנט הלימון על פודינג לחם חם ומגישים עם פירות יער טריים במיוחד.
יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez
פודינג לחם עובד ממש טוב עם מדיראן ופדרו שימפנסנז. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! הכרמים של פאלון פלייס לנדה זינפנדל עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
![פאלון פלייס לנדה ויניארדס זינפנדל]()
פאלון פלייס לנדה ויניארדס זינפנדל
זינפנדל מעודן יפה עם ניחוחות של פטל, תות, אוכמניות ופלפל שחור. מורכבות נחמדה ולא ג ' מי יתר על המידה. תחושת הפה מלאה ועסיסית עם טאנין גמיש הנתמך על ידי אלון צרפתי. הסיום הוא מענג ודורש טעם אחר. זוגות נהדר עם מזונות עשירים.