פודינג לחם דלעת עם רוטב רום קרמל
פודינג לחם דלעת עם רוטב רום קרמל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. והוא מספק כ 10 מנות . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. אם יש לכם לחם דלעת, ציפוי גלידת קרמל חמאה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה די גרוע. נסו פודינג לחם דלעת עם רוטב קרמל, פודינג לחם דלעת עם רוטב קרמל, ו פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוחים קרמל חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). הכן מחבת פאי 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
לטאטא יחד את הביצים, חצי וחצי, סוכר, וניל בקערה. מסדרים את לחם הדלעת בקוביות במחבת העוגה.
יוצקים את תערובת הביצים על קוביות הלחם.
אופים בתנור שחומם מראש עד שסכין מוכנס למרכז הצלחת יוצא נקי, 30 עד 35 דקות.
מערבבים את רוטב הקרמל, שמנת כבדה ורום בקערת מיקרוגל בינונית בטוחה.
לחמם גבוה במיקרוגל במשך 45 שניות; להקציף.