פודינג לחם האפרסק שלי
פודינג לחם האפרסק שלי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה 449 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", "אפרסקים", " קמח " ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. מתכונים דומים: פודינג לחם אפרסק, פודינג לחם קינמון-אפרסק, ו פודינג קרמל אפרסק.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מערבבים אפרסקים, קמח, 1/4 כוס סוכר לבן, רום, 1 כף קינמון, ו 1 קמצוץ אגוז מוסקט יחד בתבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד אפרסקים רכים מבעבעים, כ 30 דקות.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת תבשיל 1/2 ליטר.
מערבבים חלב ושמנת כבדה יחד בסיר על חום בינוני; חום עד רק התחמם וסרט יוצר מעל תערובת, על 5 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה עד מומס. תערובת מגניבה לפושר.
שלב 1 כוס סוכר לבן, סוכר חום, ביצים, 2 כפיות קינמון, תמצית וניל, מלח, ו 1/4 כפית אגוז מוסקט בקערה; הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד בשילוב, 1 דקה. לאט לאט לשפוך תערובת חלב לתערובת סוכר; מערבבים לשלב.
מוסיפים קוביות לחם ומערבבים בעדינות. מקפלים פנימה אפרסקים מבושלים.
יוצקים הבלילה לתוך תבשיל תבשיל מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שפודינג מבעבע והמרכז מוגדר, 45 עד 50 דקות.