פודינג לחם וחמאה קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קלוי פודינג לחם וחמאה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 266 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך מלח, ביצים, לחם כריך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג לחם וחמאה קלוי, פודינג אפרסק אוכמניות עם אגוזי פקאן קלויים, ו עוגות פודינג לחם שוקולד עם אגוזי מלך קלויים, תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה שני הצדדים של פרוסות לחם ולסדר בשכבה 1 על תבנית אפייה גדולה.
אופים באמצע התנור, מתהפך פעם אחת, עד קלוי קלוי, 15 עד 20 דקות.
לטאטא יחד חצי חצי, ביצים, סוכר, וניל, ומלח עד הסוכר הוא מומס. חצי פרוסות לחם קלוי באלכסון ולסדר משולשים בשורות, חופפים מעט, בתבנית אפייה רדודה 3 ליטר בחמאה.
יוצקים פודינג באופן שווה על טוסט ולתת לעמוד 15 דקות.
אופים פודינג ב רפרפת אמבטית מים חמה מוגדר 2 עד 3 סנטימטרים מקצוות אבל עדיין רועד במרכז, 50 עד 60 דקות. (פודינג ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.)