פודינג לחם עם בייקון מלוח וכרישה
פודינג לחם בייקון-כרישה מלוח דורש מסביב 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 566 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל טחון, חצי וחצי, אזובית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פודינג לחם עם בייקון מלוח וכרישה, בייקון מלוח, כרישה ופודינג לחם טימין, ו בייקון, כרישה, פודינג לחם ארטישוק.
הוראות
מערבבים יחד 7 מרכיבים ראשונים בקערה גדולה; מערבבים בקוביות לחם ו -1 כוס כל גבינת גאודה ופרמזן.
הסר ולהשליך שורש מסתיים וחולצות ירוקות כהות של כרישה.
חותכים חצי לאורכו, ולשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים כדי להסיר חצץ וחול.
ממיסים חמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
להוסיף כרישה, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 7 עד 8 דקות או עד מכרז.
מוסיפים שום, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. מקפלים תערובת כרישה ובייקון לתערובת ביצה.
יוצקים לתוך צלחת אפייה משומנת קל 11 - x 7 אינץ'.
מפזרים 1/4 כוס הנותרים כל גבינת גודה ופרמזן.
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד שהמרכז מוגדר.