פודינג לחם עם רוטב חמאה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, פודינג לחם עם רוטב חמאה עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -11 גרם חלבון , 22 גרם שומן ובסך הכל 423 קלוריות . מתאים ל-2 מנות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בורבון, חמאה, אגוז מוסקט טחון וסוכר. זה עובד היטב כקינוח. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . עם ציון של 38% , המנה הזו גרועה למדי. נסו פודינג לחם טירמיסו , פודינג לחם בננה פוסטר ופודינג לחם אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים קוביות לחם וצימוקים בין שתי קוביות 8 אונקיות משומנות. רמקינים או כוסות רפרפת.
טורפים בקערה קטנה את הביצה, החלב, המים, הסוכר, הקינמון ואגוז המוסקט.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 15 דקות.
בינתיים ממיסים חמאה בסיר קטן. מערבבים פנימה את הסוכר, החלמון והמים. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה במשך 4 דקות או עד שהסוכר נמס והתערובת מגיעה לרתיחה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה בורבון אם רוצים.