פודינג לחם פריך תפוחים דורש כ 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 1653 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמנת, ממתקים, מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פודינג לחם פריך תפוחים, לחם פריך תפוחים, ו מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בנדיבות חמאה את הכוסות של 2 מחבתות מאפין גדול. (תצטרך 12 כוסות מאפין.) להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מבשלים בעדינות את הצימוקים והברנדי בסיר קטן על אש נמוכה.
מוסיפים אותם לקערה קטנה וזורקים עם מיץ לימון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, חצי וחצי, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, מלח, וניל, וחמאה מותכת עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודה
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
חותכים את הסופגניות לחתיכות 1 אינץ'.
7
מוסיפים את הסופגניות לקערה עם תערובת הביצים. לחץ על הסופגניות לתוך הנוזל כדי לכסות לחלוטין ולתת לספוג במשך 15 דקות בזמן שאתה מכין את ציפוי פירור.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
כדי להפוך את ציפוי פירור.
9
מוסיפים את הקמח, סוכר חום, מלח, שיבולת שועל וחמאה לקערה קטנה. באמצעות מערבל חשמלי, במהירות בינונית-נמוכה, להכות את התערובת עד מתפורר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מערבבים את התפוחים והצימוקים עם הברנדי לתוך הסופגניות הספוגות. (ודא הסופגניות ספגו את רוב הנוזל לפני הוספת התפוחים.) באופן שווה לחלק את פודינג בין כוסות מאפין.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לשימור,
2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
11
מפזרים כל פודינג עם ציפוי פירור.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
12
שים את מחבתות מאפין על גליונות אפייה מרופדת בנייר כסף ואופים עד הפודינג הפך זהוב מוגדר, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
הסר את puddings מהתנור ולאפשר להם להתקרר במחבתות על מתלה חוט במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
כדי לשרת: כפית את רוטב ברנדי התפוחים על צלחות קינוח ולסדר כל פודינג על הרוטב. אבק קל עם סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ברנדי תפוחים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
15
מקשטים כל פודינג עם מנה של שמנת מתובלת, אם שימוש, ו sprig של מנטה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
16
מגישים באופן מיידי.
17
צופה, שלא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.
18
בסיר בינוני להמיס את החמאה על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
19
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
20
להקציף את השמנת הכבדה, ברנדי, חלמונים ומלח. לבשל עד הרוטב התעבה, על 2 עד 3 דקות, לטאטא כל הזמן. אל תתנו לרוטב לבוא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)