קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

פודינג לחם פריך תפוחים

פודינג לחם פריך תפוחים
פודינג לחם פריך תפוחים דורש כ 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 1653 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמנת, ממתקים, מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פודינג לחם פריך תפוחים, לחם פריך תפוחים, ו מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בנדיבות חמאה את הכוסות של 2 מחבתות מאפין גדול. (תצטרך 12 כוסות מאפין.) להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מבשלים בעדינות את הצימוקים והברנדי בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
להסיר מהחום ולהניח בצד. לקלף, הליבה ולחתוך את התפוחים לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
4
מוסיפים אותם לקערה קטנה וזורקים עם מיץ לימון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, חצי וחצי, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, מלח, וניל, וחמאה מותכת עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
חותכים את הסופגניות לחתיכות 1 אינץ'.
7
מוסיפים את הסופגניות לקערה עם תערובת הביצים. לחץ על הסופגניות לתוך הנוזל כדי לכסות לחלוטין ולתת לספוג במשך 15 דקות בזמן שאתה מכין את ציפוי פירור.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
כדי להפוך את ציפוי פירור.
9
מוסיפים את הקמח, סוכר חום, מלח, שיבולת שועל וחמאה לקערה קטנה. באמצעות מערבל חשמלי, במהירות בינונית-נמוכה, להכות את התערובת עד מתפורר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מערבבים את התפוחים והצימוקים עם הברנדי לתוך הסופגניות הספוגות. (ודא הסופגניות ספגו את רוב הנוזל לפני הוספת התפוחים.) באופן שווה לחלק את פודינג בין כוסות מאפין.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לשימור,לשימור,
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
11
מפזרים כל פודינג עם ציפוי פירור.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
12
שים את מחבתות מאפין על גליונות אפייה מרופדת בנייר כסף ואופים עד הפודינג הפך זהוב מוגדר, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
הסר את puddings מהתנור ולאפשר להם להתקרר במחבתות על מתלה חוט במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
כדי לשרת: כפית את רוטב ברנדי התפוחים על צלחות קינוח ולסדר כל פודינג על הרוטב. אבק קל עם סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ברנדי תפוחיםברנדי תפוחים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
15
מקשטים כל פודינג עם מנה של שמנת מתובלת, אם שימוש, ו sprig של מנטה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
16
מגישים באופן מיידי.
17
צופה, שלא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.
18
בסיר בינוני להמיס את החמאה על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
19
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
20
להקציף את השמנת הכבדה, ברנדי, חלמונים ומלח. לבשל עד הרוטב התעבה, על 2 עד 3 דקות, לטאטא כל הזמן. אל תתנו לרוטב לבוא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
21
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
22
מגישים חמים עם פודינג לחם פריך תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
פריכיותפריכיות
לשימור,לשימור,

מרכיבים

796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקברנדי תפוחיםברנדי תפוחים2תפוחי פוג'יתפוחי פוג'י6(חוֹרֶף)סוכר חום, ארוזסוכר חום, ארוז3(חוֹרֶף)סוכר ממתקיםסוכר ממתקים2חלמונים, מכות קלותחלמונים, מכות קלות4largesביציםביצים1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון2(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי-חציחצי-חצי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)14דונקין דונאטס עוגות ישנותדונקין דונאטס עוגות ישנות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון1sprigמנטה טרייה, לקישוטמנטה טרייה, לקישוט0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחון טריאגוז מוסקט טחון טרי1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשיבולת שועל מגולגלת מיושנתשיבולת שועל מגולגלת מיושנת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה בלתי מרוסקקמח לכל מטרה בלתי מרוסק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 מקל) חמאה לא מלוחה(1 מקל) חמאה לא מלוחה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 מקל) קר חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות(1 מקל) קר חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות4(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, נמסה ומקוררתחמאה לא מלוחה, נמסה ומקוררת1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס