תבשיל שעורה עדשים לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. אם יש לכם בצל, מלח, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 45%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשיל טלה, עדשים ושעורה, תבשיל שעורה עדשים טבעוני, ו תבשיל שעורה עדשים פטריות.
הוראות
1
בסיר גדול מטגנים סלרי ובצל בחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את מיץ וי8, עגבניות, מים, עדשים, שעורה ותבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עדשים
שעורה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מוסיפים גזר; מבשלים עוד 10 דקות או עד שעורה ועדשים רכות. אם תרצה, מערבבים מים נוספים לתבשיל דק יותר.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
שעורה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לית קברנה סוביניון. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
לית קברנה סוביניון
זהו יין מורכב עם ניחוחות מפתים הניכרים מיד כשהוא נשפך מהבקבוק לכוס. בצבע ארגמן עמוק, היין מתפשט על פני החיך בשכבות של דובדבן, אוכמניות וקקאו.קברנה סוביניון זה מציג מבנה טאנין נחמד וישתלב מצוין עם בשרים על האש וגבינות קשות כמו פרמיג ' אנו ורומנו.