קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם צימוקים עם תפוחים

פודינג לחם צימוקים עם תפוחים
פודינג לחם צימוקים עם תפוחים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך תפוח, סירופ קרמל, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג לחם צימוקים-אגוזים, פודינג לחם צימוקים, ו פודינג לחם צימוקים רום.

הוראות

1
לקרוע לחם לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
2
מורחים באופן שווה על מחבת רול ג ' לי; מניחים בתנור קריר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הניחו לעמידה למשך הלילה או עד שתתייבשו.
4
שלב ביצה הבא 5 מרכיבים בקערה גדולה, מכות עם מקצף עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים לחם יבש ותפוח לתערובת ביצה, משליכים בעדינות כדי להרטיב; נותנים לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
תערובת לחם כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
בואו לעמוד 15 דקות.
10
מגישים חמים עם גלידה ורוטב קרמל.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב