פודינג לחם צימוקים עם תפוחים
פודינג לחם צימוקים עם תפוחים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך תפוח, סירופ קרמל, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג לחם צימוקים-אגוזים, פודינג לחם צימוקים, ו פודינג לחם צימוקים רום.
הוראות
לקרוע לחם לחתיכות 1 אינץ'.
מורחים באופן שווה על מחבת רול ג ' לי; מניחים בתנור קריר.
הניחו לעמידה למשך הלילה או עד שתתייבשו.
שלב ביצה הבא 5 מרכיבים בקערה גדולה, מכות עם מקצף עד מעורבב היטב.
מוסיפים לחם יבש ותפוח לתערובת ביצה, משליכים בעדינות כדי להרטיב; נותנים לעמוד 30 דקות.
תערובת לחם כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגישים חמים עם גלידה ורוטב קרמל.