פודינג לחם קרואסון
פודינג לחם קרואסון יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לכם קרואסונים, תמצית vanillan, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו פודינג לחם קרואסון, פודינג לחם קרואסון, ו פודינג לחם קרואסון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את כל הביצים, חלמונים, חצי וחצי, סוכר, וניל. תניח בצד את תערובת הפודינג. תחתוך את הקרואסונים לחצי אופקית. ב 10 x 15 x 2 1/2 אינץ ' צלחת אפייה סגלגלה, להפיץ את תחתית קרואסונים פרוסים, ולאחר מכן להוסיף את הצימוקים, ואז את צמרות הקרואסונים (צד חום למעלה), להיות בטוח הצימוקים הם בין שכבות של קרואסונים או שהם יישרפו בעת האפייה.
יוצקים את פודינג על קרואסונים ולאפשר להשרות במשך 10 דקות, לחיצה למטה בעדינות.
מניחים את המחבת באחד גדול מלא בסנטימטר של מים חמים. מכסים את המחבת הגדולה יותר בנייר אלומיניום, דוחפים את נייר הכסף כדי שלא ייגע בפודינג.
חותכים כמה חורים בנייר הכסף כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות במשך 40 עד 45 דקות יותר או עד פחזניות פודינג למעלה פודינג מוגדר.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.