קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

פודינג לחם קרואסון

פודינג לחם קרואסון
פודינג לחם קרואסון יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לכם קרואסונים, תמצית vanillan, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו פודינג לחם קרואסון, פודינג לחם קרואסון, ו פודינג לחם קרואסון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את כל הביצים, חלמונים, חצי וחצי, סוכר, וניל. תניח בצד את תערובת הפודינג. תחתוך את הקרואסונים לחצי אופקית. ב 10 x 15 x 2 1/2 אינץ ' צלחת אפייה סגלגלה, להפיץ את תחתית קרואסונים פרוסים, ולאחר מכן להוסיף את הצימוקים, ואז את צמרות הקרואסונים (צד חום למעלה), להיות בטוח הצימוקים הם בין שכבות של קרואסונים או שהם יישרפו בעת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
ביצהביצה
חלמון ביצהחלמון ביצה
פודינגפודינג
צימוקיםצימוקים
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
קערהקערה
3
יוצקים את פודינג על קרואסונים ולאפשר להשרות במשך 10 דקות, לחיצה למטה בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
פודינגפודינג
4
מניחים את המחבת באחד גדול מלא בסנטימטר של מים חמים. מכסים את המחבת הגדולה יותר בנייר אלומיניום, דוחפים את נייר הכסף כדי שלא ייגע בפודינג.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
5
חותכים כמה חורים בנייר הכסף כדי לאפשר קיטור לברוח.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
אופים במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות במשך 40 עד 45 דקות יותר או עד פחזניות פודינג למעלה פודינג מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר מהתנור וקריר מעט.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.