קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

פודינג לחם תות עם קרם שמנת מוקצפת

פודינג לחם תות עם קרם שמנת מוקצפת
פודינג לחם תות עם קרם Fraîche קצפת יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך תותים, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-45 דקות. האוכל הביא לך אותו. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פודינג לחם תות עם קרם שמנת מוקצפת, סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, ו פודינג טופי דביק עם דם כתום, מנדרינה, וקרם מוקצף Fraîche.

הוראות

1
מניחים את הביצים בקערה גדולה ומקציפים כדי לשבור אותם.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מוסיפים את החלב, השמנת, הסוכר, הוניל והמלח עד לתערובת משולבת באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את הלחם ומערבבים לשלב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
5
מניחים חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום על המדף כדי לתפוס כל מיצים שעלולים להציף מן המנה תוך אפייה.בינתיים, להסיר את תערובת הלחם מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות. בנדיבות מעיל צלחת אפייה 13-by-9 אינץ ' עם חמאה ולהניח אותו בצד. לשטוף, יבש, גוף, ולחתוך את התותים לקוביות בינוניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
מוסיפים את התותים לתערובת הלחם ומקפלים בעדינות עד שהם משולבים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
7
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו, לחיצה בעדינות כדי לדחוס אותו מעט.מכסים את המנה בחוזקה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
מניחים את הצלחת על נייר הכסף בתנור ואופים עד פודינג סביב אינץ ' החיצוני מוגדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
הסר את נייר הכסף המכסה את המנה ולהמשיך לאפות עד פני השטח של פודינג הלחם הוא השחמה בכמה כתמים והמרכז מוגדר רק, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
הסר מתלה חוט ולתת מגניב לפחות 30 דקות לפני ההגשה. כשתהיה מוכן להגיש, תכין את הקצפת של קרם פרש.עבור fraîche קרם מוקצף:צנן את הקערה של מערבל לעמוד ואת הקובץ המצורף whisk במקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
11
מניחים את כל החומרים בקערה ומקציפים במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 עד 2 דקות. (לחלופין, אתה יכול להשתמש מקציף יד וקערה גדולה מקוררת.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
12
לטאטא את כל החומרים עד פסגות בינוניות טופס, על 5 עד 6 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מגישים מיד עם פודינג הלחם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)