קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג מאודה אוכמניות בר

פודינג מאודה אוכמניות בר
פודינג מאודה אוכמניות בר הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ביצה טריה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת פודינג אוכמניות בר מיין, בס מפוספס פראי מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, ו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג.

הוראות

1
הכן אש בינונית-גבוהה-חום, עם הלהבות מדי פעם מלקק את הסורג הגריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
תן לו לשרוף בהתמדה עד גחלים זוהרים, מכוסה אפר מתחילים להיווצר, כ 45 דקות. ואז להשתמש את חפירה פחם או אחר כמו ליישם לגרד מיטה של גחלים לצד בור האש.
3
זרוק את החמאה לתוך קערת מתכת ומניח אותו ישירות על סבכת הגריל. אפשר את החמאה להמיס, על 1 דקה, ולהעביר את הקערה למקום מנוחה כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את הסוכר, החלב והביצה לחמאה ומקציפים עד שהתערובת קלה וקציפה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מערבבים בגוון וניל ולימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
6
בקערה נפרדת, בעדינות לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ומלח רק כדי לשלב. לזרוק את החומרים יבשים לתוך החומרים הרטובים בבת אחת, ולקפל עם מרית כדי ליצור הבלילה. אל תהיה מוטרד אם המרקם הוא עדיין קצת גבשושי, כל עוד אין כתמים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
בנדיבות חמאה 1 ליטר קערת מתכת לפזר חצי אוכמניות בתחתית זה. לגרד את הבלילה על גבי פירות יער. לפזר את פירות יער הנותרים על גבי הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מניחים את אבני האפייה או מגבת תה בתחתית התנור ההולנדי. הניחו את הקערה הממולאת בבלילה על גבי האבנים או המגבת.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
יוצקים מספיק מים לתוך התנור ההולנדי כדי להגיע באמצע הדרך במעלה הצד של הקערה. כסה את הסיר והנח אותו על המיטה של גחלים זוהרות. לגרוף גחלים זוהרים נוספים על גבי המכסה. אפשר לפודינג קיטור במשך 40 עד 50 דקות, או עד שהוא מוצק למגע ושיפוד עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. אפשר לפודינג לנוח בסיר, חשוף, במשך 15 דקות לפני שהוא הופך אותו על מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
חותכים את הפודינג לפרוסות ומגישים.
11
מתוך בישול מדורה: מתכונים הרפתקנים ושאר סקרנות עבור בחוץ הגדול על ידי שרה האק Jaimee יאנג. זכויות יוצרים © 2011 שרה האק וג ' יימי יאנג סטיוארט. הקדמה © 2011 מליסה קלארק. תמונות © 2011 Tara Donne. פורסם ב 2011 על ידי Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.