פודינג מאודה אוכמניות בר
פודינג מאודה אוכמניות בר הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ביצה טריה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת פודינג אוכמניות בר מיין, בס מפוספס פראי מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, ו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג.
הוראות
הכן אש בינונית-גבוהה-חום, עם הלהבות מדי פעם מלקק את הסורג הגריל.
תן לו לשרוף בהתמדה עד גחלים זוהרים, מכוסה אפר מתחילים להיווצר, כ 45 דקות. ואז להשתמש את חפירה פחם או אחר כמו ליישם לגרד מיטה של גחלים לצד בור האש.
זרוק את החמאה לתוך קערת מתכת ומניח אותו ישירות על סבכת הגריל. אפשר את החמאה להמיס, על 1 דקה, ולהעביר את הקערה למקום מנוחה כדי להתקרר מעט.
מוסיפים את הסוכר, החלב והביצה לחמאה ומקציפים עד שהתערובת קלה וקציפה.
מערבבים בגוון וניל ולימון.
בקערה נפרדת, בעדינות לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ומלח רק כדי לשלב. לזרוק את החומרים יבשים לתוך החומרים הרטובים בבת אחת, ולקפל עם מרית כדי ליצור הבלילה. אל תהיה מוטרד אם המרקם הוא עדיין קצת גבשושי, כל עוד אין כתמים יבשים.
בנדיבות חמאה 1 ליטר קערת מתכת לפזר חצי אוכמניות בתחתית זה. לגרד את הבלילה על גבי פירות יער. לפזר את פירות יער הנותרים על גבי הבלילה.
מניחים את אבני האפייה או מגבת תה בתחתית התנור ההולנדי. הניחו את הקערה הממולאת בבלילה על גבי האבנים או המגבת.
יוצקים מספיק מים לתוך התנור ההולנדי כדי להגיע באמצע הדרך במעלה הצד של הקערה. כסה את הסיר והנח אותו על המיטה של גחלים זוהרות. לגרוף גחלים זוהרים נוספים על גבי המכסה. אפשר לפודינג קיטור במשך 40 עד 50 דקות, או עד שהוא מוצק למגע ושיפוד עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. אפשר לפודינג לנוח בסיר, חשוף, במשך 15 דקות לפני שהוא הופך אותו על מגש.
חותכים את הפודינג לפרוסות ומגישים.
מתוך בישול מדורה: מתכונים הרפתקנים ושאר סקרנות עבור בחוץ הגדול על ידי שרה האק Jaimee יאנג. זכויות יוצרים © 2011 שרה האק וג ' יימי יאנג סטיוארט. הקדמה © 2011 מליסה קלארק. תמונות © 2011 Tara Donne. פורסם ב 2011 על ידי Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.