פודינג מייפל
פודינג מייפל נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם סירופ מייפל בטעם, חלבונים ביצה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כוסות פודינג מייפל, פודינג דלעת מייפל-נגד כל התבואה, ו עוגת פודינג מייפל עם קרום כוסמין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חלב רק לרתיחה בסיר 1-ליטר; מגניב.
מקציפים ביצה, חלבונים ביצה, סוכר, תמצית מייפל ומלח בקערה קטנה; בהדרגה מערבבים בחלב.
יוצקים לתוך ארבע כוסות פודינג 6 אונקיה. זרוק 1 כפית סירופ מייפל בזהירות על מרכז התערובת בכל כוס (סירופ ישקע לתחתית).
מניחים כוסות במחבת מרובעת, 9x9x2 אינץ', על מתלה תנור.
יוצקים מים חמים מאוד למחבת בתוך 1/2 אינץ ' של צמרות כוסות.
אופים כ 45 דקות או עד סכין מוכנס באמצע הדרך בין מרכז קצה יוצא נקי.
מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 12 שעות. Unmold בזמן ריצה. למעלה עם פירות. מיד לכסות ולקרר כל פודינג שנותר.