פודינג משמש לחמניה חמה
פודינג משמש לחמניה חמה יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 321 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאת עמק יו, עמק יו wholemilk, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח ידידותי תקציב. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% מתכונים דומים: לחמניית צלב חמה ופודינג חמאה, לחם לחמניית צלב חם ופודינג חמאה, ו פנקייק לחמניה לחצות חם.
הוראות
מחממים התנור 180C, סימן גז
חותכים את הלחמניות אנכית לפרוסות עבות וחמאה צד אחד של כל פרוסה.
משמנים צלחת אטומה עם קצת חמאה ומסדרים את פרוסות הלחם בבסיס, חופפים מעט. לפזר על משמשים.
מניחים את הביצים, חלב, יוגורט וסוכר בקערה ולהקציף לערבב ביסודיות.
יוצקים את התערובת על הלחם והמשמשים.
מניחים את המנה בתוך פח צלייה גדול. ממלאים את חצי הפח במים רותחים.
אופים במשך 30-40 דקות עד פודינג מוגדר רק.
מגישים עם יוגורט יווני עמק יו או קרם פרש עמק יו.