פודינג עגבניות של אוהיו עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 8 ומחירו 82 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -14 גרם חלבון , 23 גרם שומן , ובסך הכל 703 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . גשו לסופר וקנו לחם ללא קרום, סוכר חום, רסק עגבניות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ערימות חצילים בגריל ועגבניות ירושה עם בזיליקום ועגבניות קוליס , פודינג לחם טירמיסו ופודינג טופי דביק דלעת .
הוראות
1
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). רססו תבנית אפייה בגודל 8x8 אינץ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן חתוך לקוביות ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, זורקים את קוביות הלחם עם חמאה מומסת, ומערבבים פנימה את רסק העגבניות, הסוכר החום, מיץ הלימון ומיץ התפוזים. מזלפים קלות את תערובת הלחם לתוך תבנית האפייה המוכנה.