פודינג עוגיות שוקולד
פודינג עוגיות שוקולד דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 473 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם גבינת שמנת, אגוזי פקאן, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 31%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: פודינג עוגיות שוקולד, כוסות עוגיות פאי פודינג שוקולד, ו פאי פודינג שוקולד בקרום עוגיות סמואס.
הוראות
מקציפים יחד תערובת פודינג שוקולד מיידי ו -2 כוסות חלב למשך 2 דקות. מכסים פודינג, ומצננים 5 דקות.
מערבבים יחד גבינת שמנת וציפוי מוקצף, מערבבים היטב.
מניחים 1 כוס עוגיות מרוסקות באופן שווה על תחתית קערת 8 כוסות.
מורחים חצי תערובת גבינת שמנת על עוגיות מרוסקות; מפזרים חצי פקאן.
מורחים את כל הפודינג באופן שווה מעל; מורחים את תערובת גבינת השמנת שנותרה באופן שווה על פודינג.
מפזרים את שאר העוגיות והפקאנים. מצננים עד שמוכן להגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו באוראו דאבל סטוף לעוגיות כריך שוקולד ממולאות בשמנת.
מוקה-פודינג עוגיות שוקולד: מרסקים 16 עוגיות כריך שוקולד במילוי קרם בטעם קפה. מערבבים 2 כפות קפה מבושל חזק לתערובת גבינת שמנת. להשמיט אגוזי פקאן. המשך בהתאם להוראות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו כפול תענוג אוראו קפה 'קרם עבור עוגיות סנדוויץ'.
פודינג עוגיות חמאת בוטנים שוקולד: מרסקים 16 עוגיות כריך שוקולד במילוי קרם חמאת בוטנים. תחליף 1/4 כוס חמאת בוטנים שמנת לגבינת שמנת וכוס 1 בוטנים קלויים יבשים קצוצים לפקאן. המשך בהתאם להוראות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בחמאת בוטנים ושוקולד אוראו תענוג כפול לעוגיות כריך.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף עוגיות סוכר או לחם קצר פשוט, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. את יכולה לנסות את קרם הנדל ן של נ. ב. ג ' ונסון שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו גיל"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב ""בסגנון איטלקי"". "