פודינג פיג-אגוז
פודינג תאנים-אגוז יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1240 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, ציפורן טחון, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פודינג תאנה ואגוזים, קרוסטיני תאנה אפוי, ו עוגיות תאנים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תאנים בקערה חסינת חום עם מים רותחים כדי לכסות; לתת לעמוד 20 דקות או עד שמנמן.
מניחים לחם ואגוזים במחבת ג 'לירול 15-x 10 אינץ'; אופים ב 500 במשך 3 עד 4 דקות או עד קלוי.
הסר מהתנור, ולהניח בצד. הפחת חום ל-35
מחממים חלב, שמנת, וסוכר 3/4 כוס בסיר בינוני על חום בינוני. (לא להרתיח.)
לטאטא יחד ביצים הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה; לאט לטאטא בתערובת חלב.
שכבת חצי לחם ואגוזי מלך באופן שווה ב קל משומן 11-x 7 אינץ צלחת אפייה או 10 אינץ ' pieplate, פרוסות חופפות מעט; שכבה חצי תאנים באופן שווה על לחם.
יוצקים חצי מתערובת חלב באופן שווה על תאנים. חזור על הליך עם לחם שנותר, תאנים, ותערובת חלב. לחץ קלות עם מרית.
מפזרים אגוזי מלך ונותר 1/4 כוס סוכר באופן שווה מעל.
מכסים באופן רופף בנייר כסף, משאירים פינות חשופות לקצוות חומים (אם משתמשים בפייפלייט, מכסים ברפיון בנייר כסף, ומאפשרים לקצוות לחום).
אופים ב 350 במשך 45 דקות, או עד סט.
הסר רדיד, ואופים 15 דקות נוספות.
מגישים פודינג חם עם רוטב רום,אם תרצה.