קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג הפסחא
מגזין

פודינג פסחא

פודינג פסחא
המתכון Puddings הפסחא יכול להתבצע בעוד כ-50 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 39 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ביצים, קמח העלאת עצמי, סוכר חום, גרידת תפוזים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קיש פסחא לארוחת בוקר חג הפסחא / המטבח של סימון, פודינג מנגו, ו פודינג יורקשייר.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאה 6 אגני פודינגים בודדים או תבניות dariole בשורה התחתונה של כל אחד עם מעגל קטן של קלף אפייה. תושיבו אותם בתוך פח צלייה עמוק ותרתיחו את הקומקום.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
מניחים את החמאה, קמח, סוכר, חזה וביצים לתוך קערה עם קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להקציף עם יד חשמלית להקציף עד רק בשילוב. מערבבים את הפירות היבשים, ואז מחלקים בין התבניות. בזהירות לשפוך מים חמים מן הקומקום לתוך הפח עד שהוא מגיע על שליש עד מחצית הצדדים של תבניות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
אופים במשך 25-30 דקות עד שיפוד דחף פנימה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מגישים מיד. אם עושים קדימה, להשאיר את מוגלה להתקרר, לכסות עד יום, ואז להפוך את תבניות לתוך צלחת מיקרוגל הוכחה, שלוש בכל פעם, עבור 1-2 דקות על גבוה עד חם. כבה את הפודינג, לשפוך על חלק רפרפת אגוז מוסקט (ראה מתכון, להלן) ולהוסיף צורם של אגוז מוסקט, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.