קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג הפסחא
מגזין

פודינג פסחא

פודינג פסחא
המתכון Puddings הפסחא יכול להתבצע בעוד כ-50 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 39 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ביצים, קמח העלאת עצמי, סוכר חום, גרידת תפוזים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קיש פסחא לארוחת בוקר חג הפסחא / המטבח של סימון, פודינג מנגו, ו פודינג יורקשייר.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חמאה 6 אגני פודינגים בודדים או תבניות dariole בשורה התחתונה של כל אחד עם מעגל קטן של קלף אפייה. תושיבו אותם בתוך פח צלייה עמוק ותרתיחו את הקומקום.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מניחים את החמאה, קמח, סוכר, חזה וביצים לתוך קערה עם קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להקציף עם יד חשמלית להקציף עד רק בשילוב. מערבבים את הפירות היבשים, ואז מחלקים בין התבניות. בזהירות לשפוך מים חמים מן הקומקום לתוך הפח עד שהוא מגיע על שליש עד מחצית הצדדים של תבניות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
אופים במשך 25-30 דקות עד שיפוד דחף פנימה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מגישים מיד. אם עושים קדימה, להשאיר את מוגלה להתקרר, לכסות עד יום, ואז להפוך את תבניות לתוך צלחת מיקרוגל הוכחה, שלוש בכל פעם, עבור 1-2 דקות על גבוה עד חם. כבה את הפודינג, לשפוך על חלק רפרפת אגוז מוסקט (ראה מתכון, להלן) ולהוסיף צורם של אגוז מוסקט, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.