פודינג פסחא
המתכון Puddings הפסחא יכול להתבצע בעוד כ-50 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 39 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ביצים, קמח העלאת עצמי, סוכר חום, גרידת תפוזים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קיש פסחא לארוחת בוקר חג הפסחא / המטבח של סימון, פודינג מנגו, ו פודינג יורקשייר.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
חמאה 6 אגני פודינגים בודדים או תבניות dariole בשורה התחתונה של כל אחד עם מעגל קטן של קלף אפייה. תושיבו אותם בתוך פח צלייה עמוק ותרתיחו את הקומקום.
מניחים את החמאה, קמח, סוכר, חזה וביצים לתוך קערה עם קמצוץ של מלח.
להקציף עם יד חשמלית להקציף עד רק בשילוב. מערבבים את הפירות היבשים, ואז מחלקים בין התבניות. בזהירות לשפוך מים חמים מן הקומקום לתוך הפח עד שהוא מגיע על שליש עד מחצית הצדדים של תבניות.
אופים במשך 25-30 דקות עד שיפוד דחף פנימה יוצא נקי.
מגישים מיד. אם עושים קדימה, להשאיר את מוגלה להתקרר, לכסות עד יום, ואז להפוך את תבניות לתוך צלחת מיקרוגל הוכחה, שלוש בכל פעם, עבור 1-2 דקות על גבוה עד חם. כבה את הפודינג, לשפוך על חלק רפרפת אגוז מוסקט (ראה מתכון, להלן) ולהוסיף צורם של אגוז מוסקט, אם אתה רוצה.