פודינג שוקולד כהה ועמוק נטול גלוטן, קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", שוקולד חצי-מתוק, חלמונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת שוקולד כהה עמוקה של אורה, עוגת שוקולד כהה עמוקה, ו עוגת שוקולד כהה עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מסננת בסדר רשת על קערה גדולה; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את החלמונים ואת השמנת בקערה גדולה מקציף לשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את הסוכר, אבקת קקאו, עמילן תירס, ומלח בסיר גדול, כבד תחתית ו whisk לשלב. לאט לאט לטאטא את החלב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מניחים את המחבת על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי ולוודא לגרד את החלק התחתון של המחבת, עד התערובת מגיעה לרתיחה ומתעבה מעט, על 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר את המחבת מן החום לאט לטאטא את התוכן לתוך תערובת חלמון ביצה שמורות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים את תערובת הביצה-קקאו בחזרה לסיר ולהמשיך לבשל על אש בינונית, ערבוב כל הזמן וגירוד התחתון של המחבת, עד שזה רק מתחיל להתבשל, על 7 דקות. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, על 1 דקה יותר.מיד לשפוך את התערובת דרך המסננת מוכן, גירוד כל היצמדות נוספת לחלק התחתון של המסננת לתוך הקערה; להשליך את המוצקים שנותרו במסננת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את השוקולד והוניל לקערה ומערבבים עד שהשוקולד נמס והפודינג חלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מעבירים את הפודינג לרמקינס או קערות קטנים. מיד לחץ על גיליונות של פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינגים כדי למנוע עור להיווצר. מקררים עד קר מאוד, לפחות 3 שעות או לילה.עבור ציפוי crème fraîche מוקצף: כאשר מוכן לשרת את הפודינג, לצנן את הקערה של מערבל דוכן ואת הקובץ המצורף whisk במקפיא במשך 10 דקות.
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מניחים את כל המרכיבים ציפוי בקערה צונן לטאטא על מהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 עד 2 דקות. (לחלופין, אתה יכול להשתמש מקציף יד וקערה גדולה מקוררת.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
לטאטא את כל החומרים עד פסגות בינוניות טופס, על 5 עד 6 דקות.)