פודינג שזיף מאודה
פודינג שזיף מאודה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 696 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 5 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו התקצרות, קינמון טחון, מולסה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. וזה די טוב. נסו פודינג שזיפים, פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, ו Parfaits פודינג שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות גריז תחתון בצד של עובש 4 כוסות עמיד בפני חום. בקערה גדולה, לשפוך חלב על פירורי לחם. מערבבים בקיצור ומולסה עד מעורבב היטב. מערבבים במרכיבי פודינג הנותרים עד מעורבב היטב.
יוצקים לתוך עובש. מכסים בנייר כסף.
מניחים עובש על מתלה בתנור הולנדי.
יוצקים במים רותחים עד לרמה של מדף. מכסים וחום לרתיחה. שמור מים רותחים על אש נמוכה על 3 שעות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. (אם הוספת מים במהלך אידוי יש צורך, לחשוף במהירות להוסיף מים רותחים.)
ב 1 1/2-סיר ליטר, לערבב את כל מרכיבי הרוטב. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
פודינג Unmold; לחתוך לפרוסות.