עוגת בננה מפוצלת
מתכון בננה פיצול עוגה יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 20 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 358 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. אם יש לכם 3 בננות, קרקרים גרהם, ביצים, קומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1212 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד טוב כמו קינוח זול. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספונקולרי גרוע למדי של 18%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת בננה מפוצלת, בננה ספליט " עוגה, ו עוגת בננה מפוצלת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
לקבלת קרום, מערבבים קרקרים גרהם כתוש 1 מקל חמאה. קו תחתון ודפנות של מחבת בגודל 13 על 9 אינץ ' עם תערובת.
אופים קרום במשך 5 עד 8 דקות.
מקציפים את הביצים, 2 מקלות חמאה ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה.
מורחים תערובת על קרום מקורר.
מוסיפים שכבת אננס כתוש ושכבת בננות פרוסות. מכסים עם ציפוי מוקצף ומפזרים אגוזים או קרקרים גרהם. מקררים במשך שעה 1.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "