פודינג שחור
זה מתכון ללא גלוטן משמש 9 . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 48 גרם של שומן, וסך הכל 574 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא פלפל, חלב, שיבולת שועל חתוכה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פודינג אורז שחור, פודינג יער שחור, ו עוגת פודינג תחתית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1 מחממים התנור ל 163° ו גריז 2 מחבתות כיכר זכוכית. (אם אין לך מחבתות כיכר זכוכית, מחבתות מתכת קו עם קלף כדי לשמור על נקניק הדם מלהגיב עם המתכת ויצירת טעם מחוץ.) מערבבים 1 כפית מלח לתוך הדם.
2 להביא 2 1/2 כוסות מים לרתיחה ומערבבים את שיבולת השועל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות, עד רק רך, לא רגשני.
יוצקים את הדם דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה כדי להסיר כל גושים. מערבבים בשומן, בצל, חלב, פלפל, allspice ונותר 1 1/2 כפיות מלח.
מוסיפים את שיבולת השועל ומערבבים לשלב. מחלקים את התערובת בין מחבתות כיכר, לכסות בנייר כסף, ואופים במשך 1 שעה, עד המשרד. מגניב לגמרי. חותם בניילון נצמד וקמוט להקפיא לשימוש מורחב או לאחסן במקרר עד שבוע.
4 כדי לשרת, לחתוך פרוסה על 1/2 אינץ ' עבה את כיכר. מטגנים בחמאה או בשמן עד הקצוות הם מעט צ ' יפס ושחומים.
From Real Irish Food by David Bowers, © 2012 Skyhorse Publishing