קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

פודינג שעועית בסגנון טוסקנה: Sformato di Fagioli

פודינג שעועית בסגנון טוסקנה: Sformato di Fagioli
פודינג שעועית בסגנון של טוסקנה: Sformato di Fagioli דורש סביב 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גבעול סלרי, ביצים, פרמזן-רג'יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: פסטה פגיולי (בסגנון רוד איילנד), מטבל שעועית לימה (סלסה di Fagioli), ו שעועית חמוציות פסטה Fagioli.

הוראות

1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את השעועית הנקייה לסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים מים רק כדי לכסות וקמצוץ נדיב של מלח. מביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה ואז להפחית לרתיחה ולתת להתבשל עד השעועית הם מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
בסיר 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית על להבה בינונית גבוהה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים את הבצל, הסלרי והפטרוזיליה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל והסלרי מתרככים והופכים לחום זהוב בהיר, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיף את הירקות משחימים קלות לסיר של שעועית. מביאים את הנוזל לרתיחה ולאחר מכן להפחית לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
תן להתבשל במשך 20 דקות יותר, עד השעועית יש מתרכך וסדוק פתוח, מניב תערובת יבשה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
8
בסיר קטן על אש נמוכה, לחמם את החלב ולהוסיף את הקמח, ערבוב עם כף עץ עד הקמח מתמוסס לחלוטין לתוך החלב והנוזל הוא הומוגני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
הסר מהחום.
10
לפצח את הביצים לתוך קערה גדולה ערבוב, באמצעות מקצף או מזלג, לנצח עד הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מוסיפים את תערובת השעועית, פרמזן ותערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
12
מערבבים עם כף עץ עד משולב היטב, על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
13
שמן קל תבנית אפייה עגול 6 אינץ'. הקפד להשתמש במחבת שיכולה להתאים בנוחות במחבת אחרת עובדת כמו אמבט מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
14
יוצקים את תערובת השעועית לתוך המחבת, תוך שימוש בחלק האחורי של כף עץ, מפלס את החלק העליון. מכסים את החלק העליון של המחבת בחוזקה בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מניחים את המחבת הממולאת במחבת הגדולה וממלאים את המחבת הגדולה במים חמים עד שהיא מגיעה באמצע הדרך במעלה צידי המחבת הממולאת.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מניחים בתנור ומבשלים עד פודינג מבושל דרך המרכז אבל תשואות מעט כאשר לחוץ, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®