פודינג תאנים בחמאה חומה
פודינג תאנים בחמאה חומה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 523 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, קינמון טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגיות חמאת פודינג פיגי, פודינג תאנים, ו מאפינס פודינג תאנים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 2-3 ליטר מעל חום בינוני גבוה, להמס חמאה. מערבבים לעתים קרובות עד חמאה הוא חום זהוב עמוק עם כתמים חומים כהים, 5 עד 8 דקות (אם קצף חמאה מעלה במחבת, להסיר מהחום לזמן קצר עד הקצפה משנה).
יוצקים חמאה לתוך 1 כוס זכוכית למדוד; צמרמורת עד מוצק, על 1 1/2 שעות.
בינתיים, בקערה, לשלב תאנים, ברנדי, ו 1 כוס מים רותחים. משרים עד התאנים התרככו, כ -30 דקות. הרם 1/2 תאנים כוס מהקערה וקוצצים גס.
יוצקים את השארית, עם השריית נוזל, לתוך בלנדר או מעבד מזון מערבולת עד חלקה.
סקופ 1/2 כוס חמאה חומה התגבשה לתוך קערה גדולה (להביא לטמפרטורת החדר במידת הצורך לפני השימוש; שארית מילואים לרוטב קשה חמאה חומה). עם מיקסר במהירות בינונית, לנצח חמאה עם סוכר מגורען עד משולב היטב.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תאנים טהורות ומכים עד חלקה.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה, קינמון, ומלח ומכים במהירות נמוכה עד חלקה, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. מערבבים תאנים קצוצות.
לגרד הבלילה לתוך מחבת bundt חמאה 11 כוס; לכסות בחוזקה עם נייר כסף מאובטח עם רצועת גומי.
מניחים פודינג בתבנית אפייה של 12 על 17 אינץ ' ומניחים על מתלה תחתון של תנור 350. בזהירות לשפוך 2 אינץ ' מים רותחים סביב מחבת bundt, ואז לכסות את תבנית אפייה שלמה עם לסכל.
אופים עד הפודינג מרגיש מוצק לגעת (לקלף בחזרה לסכל כדי לבדוק) ושיפוד עץ מוכנס במרכז יוצא נקי, על 1 שעה ו 15 דקות.
בואו להתקרר 10 דקות, ואז להפוך מחבת bundt מעל צלחת כדי unmold פודינג.
תן מגניב עד בקושי חם, ואז מפזרים אבקת סוכר.
חותכים לפרוסות ומגישים עם רוטב חריף חמאה חומה.
רוטב קשה חמאה חומה: בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה חומה שמורות פודינג תאנים חמאה חומה (מתכון precedes) עד חלקה.
מוסיפים 1 כוס אבקת סוכר ומכים במהירות נמוכה עד בשילוב טוב.
הוסף 1 כף ברנדי 1 כפית וניל; הכה במהירות גבוהה עד אור ורך, 3 עד 5 דקות. כף לתוך קערה; לשרת בטמפרטורת החדר, או לכסות להתקרר עד 3 ימים. הביאו לטמפרטורת החדר והכו שוב כדי לשחזר את המרקם לפני ההגשה. עושה על 1 1/4 כוסות.