קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג תאנים בחמאה חומה

פודינג תאנים בחמאה חומה
פודינג תאנים בחמאה חומה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 523 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, קינמון טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגיות חמאת פודינג פיגי, פודינג תאנים, ו מאפינס פודינג תאנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 2-3 ליטר מעל חום בינוני גבוה, להמס חמאה. מערבבים לעתים קרובות עד חמאה הוא חום זהוב עמוק עם כתמים חומים כהים, 5 עד 8 דקות (אם קצף חמאה מעלה במחבת, להסיר מהחום לזמן קצר עד הקצפה משנה).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים חמאה לתוך 1 כוס זכוכית למדוד; צמרמורת עד מוצק, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
בינתיים, בקערה, לשלב תאנים, ברנדי, ו 1 כוס מים רותחים. משרים עד התאנים התרככו, כ -30 דקות. הרם 1/2 תאנים כוס מהקערה וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים את השארית, עם השריית נוזל, לתוך בלנדר או מעבד מזון מערבולת עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
סקופ 1/2 כוס חמאה חומה התגבשה לתוך קערה גדולה (להביא לטמפרטורת החדר במידת הצורך לפני השימוש; שארית מילואים לרוטב קשה חמאה חומה). עם מיקסר במהירות בינונית, לנצח חמאה עם סוכר מגורען עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
7
מוסיפים תאנים טהורות ומכים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
8
מוסיפים קמח, אבקת אפייה, קינמון, ומלח ומכים במהירות נמוכה עד חלקה, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. מערבבים תאנים קצוצות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
לגרד הבלילה לתוך מחבת bundt חמאה 11 כוס; לכסות בחוזקה עם נייר כסף מאובטח עם רצועת גומי.
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
מניחים פודינג בתבנית אפייה של 12 על 17 אינץ ' ומניחים על מתלה תחתון של תנור 350. בזהירות לשפוך 2 אינץ ' מים רותחים סביב מחבת bundt, ואז לכסות את תבנית אפייה שלמה עם לסכל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
אופים עד הפודינג מרגיש מוצק לגעת (לקלף בחזרה לסכל כדי לבדוק) ושיפוד עץ מוכנס במרכז יוצא נקי, על 1 שעה ו 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
בואו להתקרר 10 דקות, ואז להפוך מחבת bundt מעל צלחת כדי unmold פודינג.
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
13
תן מגניב עד בקושי חם, ואז מפזרים אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
14
חותכים לפרוסות ומגישים עם רוטב חריף חמאה חומה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
15
רוטב קשה חמאה חומה: בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה חומה שמורות פודינג תאנים חמאה חומה (מתכון precedes) עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
16
מוסיפים 1 כוס אבקת סוכר ומכים במהירות נמוכה עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
17
הוסף 1 כף ברנדי 1 כפית וניל; הכה במהירות גבוהה עד אור ורך, 3 עד 5 דקות. כף לתוך קערה; לשרת בטמפרטורת החדר, או לכסות להתקרר עד 3 ימים. הביאו לטמפרטורת החדר והכו שוב כדי לשחזר את המרקם לפני ההגשה. עושה על 1 1/4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה