פודינג תאריך דביק
אם יש לכם ביצים, סודה לשתיה, תאריכים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פודינג תאריך דביק, דביק תאריך & פודינג צימוקים, ו תאריך דביק & פודינג ג'ינג'ר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 12 כוס מאפין פח.
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ושוקולד בקערה קטנה, ולהניח בצד.
מביאים את התאריכים והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה.
הסר מהחום, ומערבבים את סודה לשתיה. אפשר לתערובת לעמוד במשך 5 דקות, ולאחר מכן לגרד לתוך בלנדר, בזהירות פירה עד חלקה; להפריש.
קרם 1/4 כוס חמאה יחד עם סוכר superfine עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב בין כל תוספת. מקפלים את תערובת הקמח ואת מחית התאריך עד מעורבב היטב. כף לתוך כוסות מאפין מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות. בינתיים, מערבבים יחד את השמנת, הסוכר החום, ו 1 כוס חמאה בסיר על חום בינוני-נמוך עד החמאה נמסה; להפריש.
כאשר puddings יש אפוי במשך 25 דקות, להסיר אותם מהתנור, להתקרר במחבת במשך 10 דקות.
הסר את הפודינג מהפח מאפין, ומניח אותם על תבנית אפייה. כפית 2 כפות של הרוטב על כל פודינג, ואז לחזור לתנור ואופים במשך 5 דקות יותר.
כדי לשרת, כפית חלק מהרוטב על החלק התחתון של צלחת קינוח, ומניח פודינג על גבי. אבק קל עם סוכר של ממתקים, העליון עם כף 1/4 כוס של גלידה. חזור עם פודינג התאריך הנותר.