פודינג תירס אפוי
פודינג תירס אפוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם פלפל, פלפל טחון, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 29%. נסו פודינג תירס אפוי, פודינג תירס אפוי, ו פודינג תירס אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית או תבשיל 3 ליטר עם ספריי בישול.
בתנור הולנדי 4 ליטר, להמיס 1/3 כוס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז. מערבבים בקמח, מלח ופלפלים עד מעורבב היטב. מערבבים בחלב. מבשלים 4 עד 5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מעובה. מערבבים בהדרגה ביצים. מערבבים תירס ופטרוזיליה.
בקערה קטנה, מערבבים פירורי לחם ו 1 כף חמאה מומסת; מפזרים על תערובת תירס.
אופים חשפו 55 עד 65 דקות או עד שהתערובת נקבעת וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.