פודינג תירס עם פובלנוס
פודינג תירס עם פובלנוס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 289 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לכם חלב, פובלנו, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 33%. נסו פובלנוס ממולא בתירס קלוי, פובלנוס ממולא בתירס וגבינה, ו פאייה עם פובלנוס, תירס וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
הסר קליפות טופס תירס לשים בסיר גדול עם חלב ושמנת, להגדיר על אש נמוכה ומביאים לרתיחה ואז לכבות חום לכסות לתת תירס תלול, על 10-15 דקות.
מוציאים תירס מחלב וחותכים את הגרעינים מהקלח בעזרת סכין חדה ומניחים בצד.
מסננים את תערובת החלב ומחזירים על אש גבוהה, מוסיפים חמאה ויוצקים פנימה את קמח התירס בזרם יציב איטי, תוך הקצפה בו זמנית. מבשלים ומקציפים כל הזמן עד לקבלת תערובת קמח התירס והתערובת חלקה וסמיכה; זה צריך להיראות כמו דייסה. מורידים את הסיר מהכיריים ומקפלים פנימה את התירס, העירית, הפובלאנו הקצוץ והמלח והפלפל.
מערבבים פנימה את החלמונים, 1 בכל פעם, כדי שיהיה יותר כמו בלילה. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים (השתמשו בבלנדר ידני אם יש לכם) עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות. מקפלים את הלבנים לפודינג התירס כדי להבהיר אותו. מצפים את התחתית והדפנות של תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' בתרסיס ללא מקל. כף את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה ואפה במשך 25 עד 30 דקות. בסיום, פודינג התירס ייראה תפוח וחום זהוב, כמו סופלה. כף לתחתית הקערות והגיש צ ' ילי מעל.