לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג תפוחים קרמל מפתה עם קרום ג'ינג'רנאפ. מתכון זה מכין 15 מנות עם 321 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ טעם הבית יש 167 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם תפוח סבתא סמית', עוגיות ג'ינג'רנאפ, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 27%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלעת עם קרום ג'ינג'רנאפ ורוטב קרמל, פאי חמאת תפוחים-אגס עם קרום ג'ינג'רנאפ, ו טארט פודינג קרמל עם קרום לחם שקדים.
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים עוגיות כתושות וחמאה עד לקבלת תערובת אחידה; לחץ על תחתית של 13 על 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה. מכניסים למקרר למשך 15 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-o
2
בינתיים, בקערה גדולה, היכו גבינת שמנת, סוכר ו 1/4 כוס חלב עד חלקה. מקפלים פנימה 1 כוס קצפת; מורחים על קרום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק
ממתקים עכשיו ואחר כך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
בקערה גדולה מקציפים את יתרת החלב והפודינג מתערבב 2 דקות; תן לעמוד 2 דקות או עד לריכוך. מערבבים 1/4 כוס תוספת קרמל. כף מעל שכבת גבינת שמנת. מכסים ומקררים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
ממתקים עכשיו ואחר כך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
4
מורחים את יתרת הקצפת מעל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או עד שהמילוי יציב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק
קילו פטל שחור (בערך
5
רגע לפני ההגשה, מעליהם תפוחים; מזלפים את יתרת תוספת הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
6
מפזרים בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "