פוזילי עם ברוקולי ראבה
פוזילי עם ברוקולי ראבה הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 703 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, פוזילי, פקורינו רומנו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פוזילי עם ברוקולי ראבה ותפוחי אדמה, Fusilli & ברוקולי, ו פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים.
הוראות
קיטור האספסוף ברוקולי עד רק מכרז, על 3 דקות. קוצצים גס.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה עד הזהב, על 3 דקות.
מוסיפים את האנשובי ואת הפלפל האדום כתוש ומבשלים 1 דקה.
מוסיף את האספסוף ברוקולי ומבשל, ערבוב, עד הטעמים מעורבבים היטב, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור וחמים.
מבשלים את fusilli בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה. שמור 3 כפות של נוזל בישול פסטה.
מסננים את fusilli ולהחזיר אותו לסיר.
מוסיפים את החמאה וזורקים היטב, ואז מוסיפים את כמות הברוקולי והנוזל השמור וזורקים שוב. מתבלים במלח ופלפל שחור ומעבירים לקערה מחוממת.
מגישים מיד, עוברים את הגבינה בנפרד.