פוזילי עם חצילים קלויים וגבינת עיזים
פוזילי עם חצילים קלויים וגבינת עיזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, מלח כשר ופלפל, פטרוזיליה שטוחה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו סלט חצילים קלוי עם גבינת עיזים - 4 נקודות, חציל קלוי וסלט גבינת עיזים - 4 נקודות, ו טארט גבינת עיזים עם חצילים קלויים, קישואים וקרמליז (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק את החצילים עם 3 כפות של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מורחים את החצילים על תבנית אפייה גדולה ושטופה וצולים במשך כ -30 דקות, עד להשחמה על הקרקעית. באמצעות מרית מתכת, להפוך את החצילים, גירוד אותו את תבנית האפייה (זה עלול לשבור מעט) ולצלות במשך כ 10 דקות יותר, עד מאוד רך.
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את fusilli עד אל דנטה.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים בישול הפסטה.
במחבת גדולה מאוד, עמוקה, טוסט צנוברים על חום מתון, זורק לעתים קרובות, עד זהב קל כתמים, על 5 דקות.
מעבירים את הצנוברים למשטח עבודה וקוצצים אותם בגסות.
מחממים את 3 כפות הנותרים של שמן זית במחבת.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד רך, על 1 דקה.
מוסיפים את הפלפל האדום הכתוש ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את הפוזילי, חצילים קלויים, צנוברים, מיץ לימון ומי הפסטה השמורים וזורקים מעל חום מתון עד הפסטה מצופה באופן שווה, על 1 דקה. מתבלים את הפסטה במלח ופלפל ומסירים מהחום.
מוסיפים את הפטרוזיליה ואת גרידת הלימון וזורקים.
מוסיפים את גבינת העזים וזורקים בעדינות עד שהגבינה נמסה מעט. כפיות fusilli לתוך קערות ומגישים.