קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

פוטי בקר מסורתי

פוטי בקר מסורתי
Traditional Beef Potpie היא מנה עיקרית שמגישה 6. תמורת $3.36 למנה , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -30 גרם חלבון , 40 גרם שומן , ובסך הכל 554 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מים, אבקת שום, בצל וגזר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סיר בקר אמפנדה , סיר בקר ואמפנדה בקר , וסיר בקר וירקות .

הוראות

1
בקערה מערבבים קמח, גבינה, מלח, פלפל וטימין; חותכים את הקיצור עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. מערבבים מים רק עד להרטיב. יוצרים כדור. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בינתיים, בסיר גדול או בתנור הולנדי, משחימים בשר בקר ובצל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
להוסיף פטריות; להקפיץ במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מוסיפים 1 כוס מרק, מלח, טימין, אבקת שום ופלפל; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים תפוחי אדמה, גזר וסלרי; מכסים ומבשלים עוד 20 דקות או עד שהבשר רך והירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מערבבים את הקמח והמרק הנותר עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים בהדרגה לתערובת הבקר. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות. מערבבים ברוטב השחמה אם רוצים. להפחית את החום; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
מרדדים שני שליש מהבצק לתבנית של 14 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן. מרפדים את התחתית והצדדים של 11 אינץ' לא משומן. x 7 אינץ'. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
מגלגלים את שאר המאפה לתבנית 6 אינץ'. מעגל; לחתוך לשישה חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
כף תערובת בקר לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
מניחים מעל שברי מאפה.
11
אופים, ללא כיסוי, ב-450 מעלות למשך 10 דקות. להפחית את החום ל-350 מעלות; אופים 30 דקות יותר או עד שהמאפה מזהיב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות