קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

פוטי בקר מסורתי

פוטי בקר מסורתי
Traditional Beef Potpie היא מנה עיקרית שמגישה 6. תמורת $3.36 למנה , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -30 גרם חלבון , 40 גרם שומן , ובסך הכל 554 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מים, אבקת שום, בצל וגזר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סיר בקר אמפנדה , סיר בקר ואמפנדה בקר , וסיר בקר וירקות .

הוראות

1
בקערה מערבבים קמח, גבינה, מלח, פלפל וטימין; חותכים את הקיצור עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. מערבבים מים רק עד להרטיב. יוצרים כדור. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בינתיים, בסיר גדול או בתנור הולנדי, משחימים בשר בקר ובצל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
להוסיף פטריות; להקפיץ במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיפים 1 כוס מרק, מלח, טימין, אבקת שום ופלפל; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מוסיפים תפוחי אדמה, גזר וסלרי; מכסים ומבשלים עוד 20 דקות או עד שהבשר רך והירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מערבבים את הקמח והמרק הנותר עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים בהדרגה לתערובת הבקר. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות. מערבבים ברוטב השחמה אם רוצים. להפחית את החום; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
מרדדים שני שליש מהבצק לתבנית של 14 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן. מרפדים את התחתית והצדדים של 11 אינץ' לא משומן. x 7 אינץ'. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
מגלגלים את שאר המאפה לתבנית 6 אינץ'. מעגל; לחתוך לשישה חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
כף תערובת בקר לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
מניחים מעל שברי מאפה.
11
אופים, ללא כיסוי, ב-450 מעלות למשך 10 דקות. להפחית את החום ל-350 מעלות; אופים 30 דקות יותר או עד שהמאפה מזהיב.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף

מרכיבים

4801 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק בשר, מחולקמרק בשר, מחולק680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'boneless beef round steak, cut into 1-inch cubesboneless beef round steak, cut into 1-inch cubes1חתיכות טופי הית' בררוטב בראונינג, אופציונלירוטב בראונינג, אופציונלי128חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גזר פרוסגזר פרוס76חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סלרי פרוססלרי פרוס1חתיכות טופי הית' בר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש42חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1441 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות1441 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות0חתיכות טופי הית' ברזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ0חתיכות טופי הית' בר1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוביות תפוחי אדמה קלופיםקוביות תפוחי אדמה קלופים1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות103חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים75חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת צ'דר גרוסהגבינת צ'דר גרוסה11 כף אורגנו מיובש1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמים קריםמים קרים