קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

פוטי בקר מסורתי

פוטי בקר מסורתי
Traditional Beef Potpie היא מנה עיקרית שמגישה 6. תמורת $3.36 למנה , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -30 גרם חלבון , 40 גרם שומן , ובסך הכל 554 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מים, אבקת שום, בצל וגזר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סיר בקר אמפנדה , סיר בקר ואמפנדה בקר , וסיר בקר וירקות .

הוראות

1
בקערה מערבבים קמח, גבינה, מלח, פלפל וטימין; חותכים את הקיצור עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. מערבבים מים רק עד להרטיב. יוצרים כדור. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
בינתיים, בסיר גדול או בתנור הולנדי, משחימים בשר בקר ובצל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
3
להוסיף פטריות; להקפיץ במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיפים 1 כוס מרק, מלח, טימין, אבקת שום ופלפל; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים תפוחי אדמה, גזר וסלרי; מכסים ומבשלים עוד 20 דקות או עד שהבשר רך והירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מערבבים את הקמח והמרק הנותר עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים בהדרגה לתערובת הבקר. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות. מערבבים ברוטב השחמה אם רוצים. להפחית את החום; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
מרדדים שני שליש מהבצק לתבנית של 14 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן. מרפדים את התחתית והצדדים של 11 אינץ' לא משומן. x 7 אינץ'. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
8
מגלגלים את שאר המאפה לתבנית 6 אינץ'. מעגל; לחתוך לשישה חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
9
כף תערובת בקר לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
מניחים מעל שברי מאפה.
11
אופים, ללא כיסוי, ב-450 מעלות למשך 10 דקות. להפחית את החום ל-350 מעלות; אופים 30 דקות יותר או עד שהמאפה מזהיב.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה