פוטי בקר מסורתי
Traditional Beef Potpie היא מנה עיקרית שמגישה 6. תמורת $3.36 למנה , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -30 גרם חלבון , 40 גרם שומן , ובסך הכל 554 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מים, אבקת שום, בצל וגזר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סיר בקר אמפנדה , סיר בקר ואמפנדה בקר , וסיר בקר וירקות .
הוראות
בקערה מערבבים קמח, גבינה, מלח, פלפל וטימין; חותכים את הקיצור עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. מערבבים מים רק עד להרטיב. יוצרים כדור. מכסים ומקררים.
בינתיים, בסיר גדול או בתנור הולנדי, משחימים בשר בקר ובצל בשמן.
להוסיף פטריות; להקפיץ במשך דקה.
מוסיפים 1 כוס מרק, מלח, טימין, אבקת שום ופלפל; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, גזר וסלרי; מכסים ומבשלים עוד 20 דקות או עד שהבשר רך והירקות רכים.
מערבבים את הקמח והמרק הנותר עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים בהדרגה לתערובת הבקר. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות. מערבבים ברוטב השחמה אם רוצים. להפחית את החום; להתחמם.
מרדדים שני שליש מהבצק לתבנית של 14 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן. מרפדים את התחתית והצדדים של 11 אינץ' לא משומן. x 7 אינץ'. צלחת אפייה.
מגלגלים את שאר המאפה לתבנית 6 אינץ'. מעגל; לחתוך לשישה חתיכות.
כף תערובת בקר לתוך הקרום.
אופים, ללא כיסוי, ב-450 מעלות למשך 10 דקות. להפחית את החום ל-350 מעלות; אופים 30 דקות יותר או עד שהמאפה מזהיב.