פסטניה עוף צלוי
אם יש לכם רוטב ברביקיו, בצק פילו, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צ'ילי מונטריי עוף-מגישים בסגנון מסעדה חזה עוף עם גבינה מותכת ורוטב ברביקיו, עוף על האש בגריל, ו ברביקיו משך עוף.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לבשל עוף בשמן עד השחמה קלה, על 5 דקות. מערבבים את הבצל, פלפל ירוק, שום ורוטב ברביקיו למחבת. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים, 5 עד 6 דקות.
הסר בצק פילו מחבילה ולפתוח על תבנית אפייה. מכסים במגבת מטבח לחה כדי למנוע מהבצק להתייבש. ממיסים את החמאה בסיר קטן. השתמש במברשת מאפה לשמן צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם החמאה.
מניחים 4 גיליונות של בצק פילו בתחתית המחבת מוכן; מברשת בראש פילו עם חמאה.
מורחים שכבה דקה של תערובת עוף על החלק העליון של פילו; מפזרים שכבה עם גבינה.
מניחים 2 סדינים של בצק פילו על גבי הגבינה; מברשת עם חמאה. המשך תערובת עוף שכבות, גבינה, פילו חמאה עד תערובת עוף נעלם. השכבה העליונה הסופית של עוף עם גבינה ו 2 גיליונות של בצק פילו, מברשת העליון עם חמאה, ומפזרים גבינה נותרת ותבלינים איטלקי.
אופים בתנור שחומם מראש עד חם תוסס, על 30 עד 35 דקות.